Paris Silmo 2019 Optik Fuarı Bugün Başlıyor

Fuar bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı

Paris Silmo 2019 Optik Fuarı Bugün Başlıyor
27 Eylül 2019 Cuma 12:07

Silmo Uluslararası Optik ve Gözlük Fuarı, 27-30 Eylül tarihleri arasında Paris’te dünyanın dört bir yanından gelen profesyonelleri ağırlayacak.

Uluslararası Optik ve Gözlük Fuarı Silmo Paris 2019, Fransa’nın Paris kentinde 27 Eylül 2019 Cuma günü kapılarını optik sektörü ziyaretçilerine açtı. Optik sektörüne dair bilgi paylaşımlarının yapıldığı, birçok ülkeden bir araya gelen firmaların ürünlerini tanıtma fırsatı bulduğu fuar, mevcut ilişkilerin geliştirilmesinin yanı sıra yeni bağlantılar kurmak adına da büyük önem taşıyor.

Optisyenler, cam imalatçıları, çerçeve imalatçıları, yedek parça ihracatçıları ve satıcıları, makina ithalatçıları ve satıcıları, perakende mağazalar ve mağaza zincirleri, malzeme firmaları, distribütörlük almak isteyen firmalar, tasarımcılar, sektör kurumları, göz doktorları, göz ve gözlük kurum ve kuruluşları, gözlük aksesuar üreticileri her yıl olduğu gibi bu yıl da Silmo Paris Optik Fuarı'nda buluşuyor.

Heryıl olduğu gibi yine bu yılda ekip olarak Paris Silmo fuarını sizler için ziyaret ediyoruz, fuar boyunca gelişmeleri takip edecek, fuar sonunda en ilginç ve dikkat çekici görüntülerle sizlere aktaracağız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.