Optisyenler ‘ Korsan Lens Satışına Hayır’ Yürüyüşünde Erol Harbi’yi Yalnız Bırakmıyor!

Optik Sektörünün öncü ismi Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi, internetten korsan lens satışının engellenmesi için 8 gündür İstanbul’dan Ankara’ya yürüyor. ‘Korsan Lens Satışına Hayır’ yürüyüşünde optisyenler de, Harbi’yi yalnız bırakmıyor.

Optisyenler ‘ Korsan Lens Satışına Hayır’ Yürüyüşünde Erol Harbi’yi Yalnız Bırakmıyor!
29 Mayıs 2018 Salı 13:58

Optisyenler, Erol Harbi’yi Ankara Yolunda Yalnız Bırakmıyor.

Bolu ve İstanbul’dan gelen optisyen.com ekibi de geçtiğimiz gün Erol Harbi’ye destek ziyaretinde bulundu.



Erol Harbi, Optik Gazete Facebook sayfası üzerinden yaptığı canlı yayında sektöre birlik çağrısında bulundu.

“Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin” ve #harbiadam yazan tişörtleri giyen Optisyen.com ekibi, tüm sektörün birlik olmasına ve birlikte hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Erol Harbi’nin gerçekleştirdiği canlı yayında konuşan sektör temsilcileri, ‘Çok geç olmadan’, optisyenlik müesseslerinin internetten korsan lens satışı ve işportada okuma gözlüğü ile güneş gözlüğü satışına engel olunması için daha güçlü seslerinin çıkması gerektiğini ifade etti.



Harbi’nin yürüyüşü, 31 Mayıs günü Ankara’da son bulacak. Erol Harbi, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü’nde, yaklaşık 6500 optisyenin imzasını Sağlık Bakanlığı’na teslim edecek.
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.