Optisyen.com “Korsan Lens Satışına Hayır” Yürüyüşü İçin Erol Harbi’ye Destek Ziyaretinde Bulundu

Optisyen.com üyelerinden: Durmuş Bekdemir, Ayhan Demircan, Teoman Küçük ve Murat Akın, 19 Mayıs Cumartesi günü Opak Lens’te Erol Harbi’ye destek ziyaretinde bulundu.

Optisyen.com “Korsan Lens Satışına Hayır” Yürüyüşü İçin Erol Harbi’ye Destek Ziyaretinde Bulundu
21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:58

Ziyaret sırasında; “Korsan Lens Satışına Hayır” yürüyüşünün tüm optik sektörünü ilgilendiren bir yürüyüş olduğu ifade edildi. Oda ve birlik olma süreci içerisinde, tüm optik sektörünün dernekleri, federasyonu, konfederasyonu, işverenleri ve çalışanları ile “bir” olması ve birlikte hareket etmesinin önemine değinildi.

“Erol Harbi’yi destekliyoruz” mesajı veren Optisyen.com üyeleri, “İnternette satılan korsan lenslerle hepimiz mücadele etmeliyiz!” dedi.



Optisyen.com ekibinden Durmuş Bekdemir, Ayhan Demircan, Teoman Küçük ve Murat Akın Opak Lens AŞ’de Erol Harbi’yi ziyaretlerinde, kendisine bu haklı mücadelede destek olacaklarını belirttiler ve ziyaretleri sırasında şu açıklamalarda bulundular:

“Aslında bu mücadele, gözlükçülük sektörünün geleceği için son derece önemlidir. Yıllardır internetten satılan lensler ile Erol Harbi ve Opak Lens Ailesi mücadele etmektedir. İnternetten satılan lensler, hem sektörümüze hem de halkımızın göz sağlığına zarar vermektedir!

Gözlükçülük sektörünün geleceğini korumak adına tek başına çıktığı bu yolda, Erol Harbi’yi destekliyoruz. Optisyen.com ekibi olarak, yıllardır internette satılan lenslere karşı mücadele eden Opak Lens Ailesi’ni ve optik sektörünün ortak sorununa karşı tek başına çaba gösteren Erol Harbi’yi takdir ediyor ve ona başarılar diliyoruz” dedi.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.