Optisyen.COM Ekibi Söyleşi Programları Devam Ediyor.

Genç optisyenler kendi aralarında yaptıkları organizasyonlarla, üniversitelerin optisyenlik programlarını ziyaret ederek söyleşi programları düzenliyorlar.

Optisyen.COM Ekibi Söyleşi Programları Devam Ediyor.
12 Mart 2019 Salı 17:18

Optisyen.COM Ekibi Söyleşi Programları Devam Ediyor.

Genç optisyenler kendi aralarında yaptıkları organizasyonlarla, üniversitelerin optisyenlik programlarını ziyaret ederek söyleşi programları düzenliyorlar.

Geçtiğimiz günlerde farklı üniversiteleri ziyaret eden optisyenler, 12 Mart 2019 Salı Günü Üsküdar Üniversitesi SHMYO optisyenlik bölümü öğrencileriyle buluştu.

Söyleşi Programına; Optisyen Erdem Güngör, Optisyen Ali Atay, Optisyen Zeynep Tunç ve Optisyen Ayhan Demircan katıldı.

 Söyleşiye katılan optisyenler, Adıyaman Üniversitesi Optisyenlik bölümü öğrencilerine destek olmak için programa boş çerçeve takarak çıktı. Bildiğiniz gibi Adıyaman Üniversitesi Optisyenleri geçtiğimiz günlerde  ‘’Kamuda İstihdam ‘’ konusuna dikkat çekmek için bütün meslektaşlarını boş çerçeve takmaya davet etmişti.

Optisyen Zeynep Tunç Optik Gazete’ye yaptığı açıklama da:  ‘’Üniversitelerimizin optisyenlik bölümlerini ziyaret ederek öğrenci kardeşlerimizin okul sonrası merak ettikleri bütün konuları en ince ayrıntısını kadar anlatıyoruz. Bunu yaparken de        mümkün olduğunca ziyaret edecek ekibin farklı niteliklere sahip olmasına dikkat ediyoruz. Çünkü ikinci üniversitesini optisyenlik olarak okuyan yüzlerce kişi ile tanıştık. Onları anlayarak cevap vermek adına ekip içerisinde çeşitli meslekten optisyenlerin olması gerekir diye düşünüyoruz. Mesela Erdem Güngör Hocamız matematik hocası optisyendir. Öğretmen olmasına rağmen ikinci mesleği olan optisyenliği icra ediyor. Ali Atay beyefendi yıllarca Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet vermiş askeri eğitim almış bir optisyendir. Geçtiğimiz üniversitelerde ki ziyaretlerimize maden mühendisi optisyen, halkla ilişkiler uzmanı optisyen ve öğretim görevlisi hocalarımız da gittiler.

Optisyenlik öğrencilerine herhangi bir firmayı, ticari oluşumu tanıtmak için ya da ürün reklamı yapmak için gitmediğimizden söyleşi ve seminerlerimiz oldukça eğlenceli geçiyor. Bu ziyaretlerimizde ki temel amacımız gelecekte ki meslektaşlarımızla tanışmak ve onlara iş hayatına problemsiz başlamalarını sağlamak adına yardımcı olmaktır. Önümüzde ki günlerde Optisyen.COM Ekibi olarak ziyaretlerimiz daha sık devam edecek ‘’ dedi.

Optik Gazete olarak genç optisyenlerin bu ziyaretlerini takdirle izliyor, başarılarının devamını diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.