Optisyen.com Ekibi Çektikleri Video İle SGK Gözlük Yardımlarının Artırılmasını İstedi

Optisyen.com ekibi, SGK gözlük yardımlarının yetersizliğini ve güncellenmesi gerektiğini belirten bir video yayınladı.

Optisyen.com Ekibi Çektikleri Video İle SGK Gözlük Yardımlarının Artırılmasını İstedi
04 Eylül 2018 Salı 13:10

Optisyen.com ekibi tarafından çekilen videoda,  genç optisyenler SGK’nın gözlük yardımının yetersiz olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Genç optisyenler çektikleri videoda, gözlük ve cam stokları bitene kadar zam yapmayacaklarını vurguladı. Ülkenin şu an içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamında her daim devletin ve milletin yanında olduğunu ifade eden genç optisyenler, SGK’nın ödediği cam ve çerçeve miktarının yetersiz kaldığını, bu durumun vatandaşı ve optisyenlik müesseselerini mağdur ettiğini belirttiler. Bu mağduriyeti, dernek yetkililerinin de iyi bir şekilde yetkili mercilere yansıtmadığını düşünen genç optisyenler, halkın tıbbi bir cihaz olan gözlükleri alabilmesi ve göz sağlığını koruyabilmesi için bu miktarın artırılmasının öneminin büyük olduğunu söyledi.

SGK tarafından ödenen miktarın yaklaşık 15 yıl gibi uzun bir zamandır artmadığını dile getiren Optisyen.com ekibinin genç optisyenleri, hak ediş süresinin de 3 yıldan 2 yıla indirilmesini istedi.

Optisyen.com ekibinin çektiği videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Optisyen.com Gözlük Yardımı from Optik Gazete on Vimeo.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.