Optisyen - Gözlükçülerden Koronavirüs Mücadelesine Tam Destek

Koronavirüs ile mücadelede Optisyen – Gözlükçüler Odalarından sağlık çalışanlarına destekler gelmeye devam ediyor,

Optisyen - Gözlükçülerden Koronavirüs Mücadelesine Tam Destek
20 Nisan 2020 Pazartesi 15:20

Koronavirüs ile mücadelede OptisyenGözlükçüler Odalarından sağlık çalışanlarına destekler gelmeye devam ediyor, Konya ve Muğla Optisyen – Gözlükçüler odaları ile yerel optik mağazalarından koruyucu gözlükler İl Sağlık Müdürlüklerine ve devletin çeşitli kurumlarına teslim edildi.

VI. Bölge Konya Optisyen-Gözlükçüler Odasından Sağlık Çalışanlarına Koruyucu Gözlük

Optisyen-Gözlükçüler olarak Covid-19 virüs salgını ile mücadele kapsamında devletimiz, bakanlığımız ve gece gündüz demeden yorgunluk nedir bilmeyen fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın yanındayız.

Pandemi hastanelerinde görev yapan sağlık meslek mensuplarımıza dağıtılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğümüze VI. Bölge Konya Optisyen-Gözlükçüler Odası olarak hediye ettiğimiz koruyucu gözlüklerin teslimatını gerçekleştirdik.

Tüm sağlık meslek mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

13. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası tarafından sağlık çalışanlarına gözlük hediye edildi.

13. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası tarafından sağlık çalışanlarına gözlük hediye edildi. 13. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ve Yönetim Kurulu üyeleri, sağlık çalışanlarının kullanması için Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’e, 500 adet koruyucu gözlük hediye etti.

Levent Optik Milas

Milas’ta yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) mücadelesi birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyor. Bu konuda duyarlı davranan Levent Optik işletmesi Sağlık çalışanlarına, güvenlik güçlerine ve Vefa Destek Grubu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen işletme sahibi Levent Akyer, ardından özel korumalı gözlükleri Kovid-19 mücadelesinde kullanılmak üzere; Milas Kaymakamı Eren Arslan’a, Milas Emniyet Müdürü Erman Akkaya’ya, Milas İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan’a, Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova’ya, Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Özman’a ve 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Müdür Yard Arif Mazı' ya teslim etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET ALTINKAŞ - 4 yıl önce
EMEĞİ GEÇEN HERKESİ YÜREKTEN KUTLUYORUM EMEKLERİNİZE ELLERİNİZE SAĞLIK