Optik Sektörü Birlik Platformu Satın Almaya Karşı

Bu işlemin, sektörümüzün tüm kesimlerine ve dolayısıyla toplumumuza büyük zararlar vereceğini düşünüyor ve öngörüyoruz.

Optik Sektörü Birlik Platformu Satın Almaya Karşı
04 Haziran 2021 Cuma 11:51

Optik sektöründe hizmet veren imalatçı, ithalatçı, ve sivil toplum kuruluşları tarafından meydana getirilen yeni bir oluşum "OPTİK SEKTÖRÜ BİRLİK PLATFORMU" Essilor&Luxottica şirketinin GrandVision’ın ülkemizde Atasun Optik tabela ismiyle faaliyet gösteren zincir optisyenlik müesseselerini satın alma işlemi hakkında bir basın bildirisi yayınladı, dikkatinize sunuyoruz.

OPTİK SEKTÖRÜ BİRLİK PLATFORMU

BASIN BÜLTENİ    04-06-2021

Ülkemizde, toplumumuza koruyucu görüş ve göz sağlığı alanında büyük özveriyle hizmetlerini sürdüren, aşağıda kurumsal logolarının yer aldığı, imalatçı, ithalatçı ve bireysel optisyenlik müesseselerinin bağlı bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşları ve şirketlerin bağlı bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşlarındaki meslek örgütlerinin temsilcileri, Essilor&Luxotticaica şirketinin GrandVision’ın ülkemizde Atasun Optik tabela ismiyle faaliyet gösteren zincir optisyenlik müesseselerini satın alma işleminin sektörümüzdeki rekabetçi işleyişe büyük zararlar vereceği görüşündedir. Bu işlemin, sektörümüzün tüm kesimlerine ve dolayısıyla toplumumuza büyük zararlar vereceğini düşünüyor ve öngörüyoruz. Tüm meslektaşlarımızı sorumluluk bilinciyle bu platorma destek vermeye davet ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARTI EKSİ - 3 yıl önce
NERDE DİĞER CAM VE ÇERÇEVE FİRMALARI...HADİ BAZILARINIZ ATASUNA METAL VE ENJEKSİYON YAPIYORSUNUZ ŞİMDİLİK....YARIN BİRLEŞMEDEN SONRA ONUDA YAPAMAYACAKSINIZ...PİERLER ,MOŞELER GELECEK ONLARIDA YAPACAK