Optik İlanlarınız İçin Doğru Adres!

Optik sektörünün ücretsiz ilan alanı burada!

Optik İlanlarınız İçin Doğru Adres!
06 Ekim 2015 Salı 09:27

 

Gazetemizin anasayfa alt köşesinde yer alan ‘’SERİ İLANLAR’’ http://www.optikgazete.com/seri-ilanlar/ bölümüne; optik iş ilanlarınızı, iş arayan adaylar kriterlerini, eleman ihtiyacı olan firmalar arayışlarını vb. birçok ilanınızı belirttiğimiz alanlara ÜCRETSİZ olarak kaydetme imkanı sunuyoruz.

Optik Gazete, Türkiye'nin optik alanında en çok okunan internet haber portalıdır.

Ekim 2015 ayında Alexa sıralamasında rakamların yükselmesine rağmen, Optik Gazete her zaman optik alanında en önde gelen yayın olma özelliğini sürdürmektedir.

Site ziyaret ölçümlemesi yapan Alexa listelerinde Optik Gazete, Eylül 2015  tarihinde Türkiye’deki ilk 6,709 web sitesi arasına girmiştir. 

Kısacası optik sektörü ile ilgili;

1)  Eleman Aranıyor ve

2)  Optik Makinalar,

ilanlarınız önceliğimiz olmak üzere; ilanlarınızı yollarsanız, biz de Optik Gazete olarak bu bilgilerin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlama hususunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız.

Her türlü optik ilanlarınızın kontrolü gerçekleştirildikten sonra 24 saat içerisinde yayına girecektir.

İlanlarınızı yayınlamak için bekliyoruz…



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.