Optik Gazete WSD 2017 Etkinlik Raporunda Yer Aldı

2017 Dünya Görme Günü’nde düzenlediğimiz “Karanlıkta Yemek” etkinliğimiz Türkiye’de düzenlenen 3 etkinlikten biri olarak WSD 2017 Etkinlik Raporunda yayınlandı.

Optik Gazete WSD 2017 Etkinlik Raporunda Yer Aldı
05 Nisan 2019 Cuma 09:57

12 Ekim 2017 Dünya Görme Gününde Opak Lens sponsorluğunda görmenin önemi ile ilgili farkındalık yaratmak için görme engelli kişilerin hayatlarına kısa da olsa bir giriş yaparak, olağanüstü bir yemek deneyimi yaşattığımız “KARANLIKTA YEMEK” etkinliğimiz WSD (Dünya Görme Günü) 2017 Etkinlik Raporunda yer alarak WSD resmi web sitesinde yayınlandı. https://iapbdocs.egnyte.com/dl/fjiJxLpKVp/

Raporda ayrıca 12 Ekim 2017 “Karanlıkta Yemek” deneyimini duyurduğumuz haberimizin linki ve geceye dair yayınladığımız resimler ve röportaj videolarımıza da ayrıca link olarak yer verildi.

Raporda ayrıca Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Eğitim ve Mevzuat Komisyonu Başkanı Taylan Küçüker’in Optik Gazete’ de yayınladığımız “Görmeye Önem Verin” konulu makalesine de değinildi.


WSD (Dünya Görme Günü) 2017 raporunda konu ile ilgili bölümü aşağıda dikkatinize sunuyoruz.

Aegean Opticians and Opticians Association Federation President got a special article published to raise awareness about World Sight Day in Optik Gazete.

Opak Lens sponsored the WSD 2017 event of Optik Gazete. A dinner in the dark was organised with 40 attendees to create awareness. The guests dined in total darkness while visually impaired people served food and played music. The event was aired during primetime by TV channel Kanal D. See photos. Read the WSD awareness and the event article.

“Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Federasyonu Eğitim ve Mevzuat Komisyonu Başkanı, Dünya Görme Günü hakkında Optik Gazete'de farkındalığı arttırmak için özel bir makale yayınladı.

Opak Lens, Optik Gazete'nin WSD 2017 etkinliğine sponsor oldu. Farkındalık yaratmak için 40 katılımcıyla karanlıkta bir akşam yemeği düzenlendi. Konuklar tamamen karanlıkta yemek yerken, görme engelli insanlar yemek servisi yaptılar ve görme engelli sanatçılar şarkılar söyledi. Etkinlik ilk kez TV kanalı Kanal D tarafından yayınlandı. Fotoğrafları görün, WSD farkındalığını ve etkinlik makalesini okuyun.”



 


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.