Opti Münih 2020 Bugün Başlıyor

Opti Münih 2020 10-12 Ocak tarihleri arasında Messe Münih'te gerçekleşecek.

Opti Münih 2020 Bugün Başlıyor
10 Ocak 2020 Cuma 09:36

Optik mağazalar için teknik ekipmanlar, gözlük camları, kontak lensler, gözlük çerçeveleri ve optik sektörü ile ilgili daha pek çok konuda yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için 28.000'den fazla profesyonel ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. 600'den fazla katılımcı fuarda 2020 yılı ürünlerini sergileyecek.



Her yıl Ocak ayında, optik endüstrisindeki uzmanlar ve yaratıcılar en yeni ürünlerini Münih Fuar Alanı'nda sergiliyorlar. Optik ve tasarım için uluslararası bir fuar olarak opti, çerçevelerden lenslere, kontak lenslere, az görenlere, mağaza donanımlarına ve teknik ekipmanlara kadar tüm görsel-optik spektrumu temsil ediyor. Aynı zamanda Opti Munich, hem uluslararası pazar liderleri hem de yeni kurulan şirketlere ürün prömiyerleri için bir platform sunmaktadır. Fuarı ziyaret edenler bir yıl boyunca sektördeki gelecek eğilimleri görme imkanı bulacak.

Optik Gazete olarak fuarı ziyaret eden ekibimiz fuar alanından görüntüleri sizinle paylaşacaktır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.