Opti Münih 2018 Fuarı 12-14 Ocak'ta Almanya'da Gerçekleşti

Uluslararası Optik Ürünler Fuarı Opti Münih 2018, 12-14 Ocak tarihlerinde Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşti.

Opti Münih 2018 Fuarı 12-14 Ocak'ta Almanya'da Gerçekleşti
15 Ocak 2018 Pazartesi 09:45

Opti Münih 2018 Optik Fuarı
İlgili Galeriye Git

Messe München tarafından organize edilen fuarda, uluslararası optik teknolojisi, gözlük, lens ürünleri ve yenilikleri yer aldı.


Opti Münih Fuarı 2018

12-14 Ocak 2018’de gerçekleştirilen Opti Münih Fuarı’nda; göz sağlığı, gözlük, gözlük kılıfları, gözlük çerçeveleri, gözlük camı, gözlük  yedek parça ve aksesuarları, dürbün, kontak lensler, mağaza parçaları, lazer teknolojisi, optik aletler, bakım ürünleri, yazılım, güneş gözlüğü, spor gözlüğü, iş ve koruma gözlüğü aksesuarları yer aldı.



Opti Münih Fuarı, her yıl hem uluslararası pazar liderleri hem de girişimcilere yönelik ürün sunumları için etkili bir platform sunmaktadır.


Dünyanın birçok yerinden Opti Münih Fuarı’na gelen katılımcılar, 2018 yılına ait modelleri ve yenilikleri inceleme fırsatını buldu.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.