Opak Lens’ten Optiklerimize Teşekkürler

"Bizim müşterilerimiz çok değerlidir. Sizlerden gelen her şikayeti bir hediye olarak kabul ederiz"

Opak Lens’ten Optiklerimize Teşekkürler
08 Temmuz 2021 Perşembe 18:11

Opak Lens’ten Optiklerimize Teşekkürler!!

Değerli Müşterilerimiz,

Opak Lens olarak yoğun tempolu bir döneme girmiş bulunmaktayız.

Kapanmaların ardından gelen normalleşme döneminin tüm ekonomiye ve çalışma hayatına olumlu bir etki yaptığını hepimiz görüyoruz. Ancak Opak Lens’in Temmuz ayı ortasında bu kadar yoğun bir tempo ile satış işlemi yapmasını etkileyen sebep çok daha başka…

Görüyoruz ki, Luxottica-Essilor-Atasun (GrandVision) birleşmesi sonucunda birçok sektör mensubu bu birleşmenin kendi perakende işine ne kadar büyük zararlar getirebileceğini görerek, yerli tedarikçi ve üreticileri tercih etmeye başladı. Bu da sektörümüzün yıllardır “olmaz, gerçekleşmez” diye düşündüğü risklerle burun buruna geldiğinde, gayet aklı selim kararlar alabildiğini ve gücünü gösteriyor.

Bu gelişmeler elbette ki bizi Opak Lens cirolarının artmasından dolayı mutlu ediyor. Ama emin olun, asıl sektörümüzün bu olan bitene karşı tutumunu belirliyor olmasını görmekten dolayı çok sevinçliyiz.

Öncelikle tüm müşterilerimize teşekkür etmek istiyoruz. Uzun yıllardır yalnızca bizimle çalışanlar bizi zaten tanıyorlar. Onlara her zaman bize duydukları güven için teşekkür ediyor ve her zaman en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.

Şu andaki yoğun çalışma temposunda bilgilendirme, sipariş ve teslimat konusunda aksama olmadan hizmet vermek için tüm saha ve ofis ekiplerimiz canla başla çalışmaktadır.

Olası aksaklıkları önleyebilmek adına da birçok konuda gerekli düzenlemeleri yapmak üzere adımlarımızı atmış bulunmaktayız. Bilişim altyapımız hali hazırda esnek bir yapıda ve bulutta olduğu için oradaki tüm genişletmeleri hemen yerine getirdik. Hizmet kalitemizi düşürmemek adına kadromuza yeni eleman almak üzere İnsan Kaynaklarımız harekete geçti bile. Ve hemen yeni bölgelerde yeni depo-ofisler açmak için önceden planlanmış olan projelerimize hız verdik.

Biz elimizden geldiği kadar hızlı ve aralıksız şekilde yoğun tempoyu aynı hizmet kalitesiyle karşılayacak şekilde aksiyonlarımızı başlattık. Ancak yine de siz değerli müşterilerimizin bu yoğunlaşma nedeniyle yaşadığı aksaklıklar olursa lütfen hiç zaman geçirmeden bize bildiriniz. Hemen gereğini yapacağımıza emin olabilirsiniz.

Bizim müşterilerimiz çok değerlidir. Sizlerden gelen her şikayeti bir hediye olarak kabul ederiz ve hemen çözmek için gereğini yaparız. Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü olarak yıllardır cep telefonumun numarası kataloglarımızda yer alır. Optik sektöründe 30 senelik geçmişe sahip olup 7500 optisyenlik müessesesine dağıtılan katalogda cep telefonu yayınlamak size çılgınlık gibi gelebilir. Ben Opak Lens olarak verdiğimiz hizmete güvenmesem yıllardır bunu sürdürebilir miydim?

Sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum ve buradan bir kez daha ilan ediyorum. Her zaman, her durumda bir şikayetiniz olursa beni 0507-566 65 90 numaralı telefonumdan arayabilirsiniz. Whatsapps mesajı atabilirsiniz. Ya da [email protected] adresinden bana mail atabilirsiniz.

Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum ve sizin bize gösterdiğiniz bu güveni boşa çıkarmamak için hepimizin her zaman yanınızda olduğumuzu tekrar hatırlatmak istiyorum.

Hepinize harika, bol kazançlı ve keyifli günler diliyorum.

Hülya Şenyüz 

Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TUNCER ANDIRIN - 3 yıl önce
Açıldığı günden beri destekliyor uz firmanızı . TEŞEKKÜRLER