Opak Lensten Muhteşem Zenith Oftalmik Cam Lansman Gecesi

Opak Lens’in heyecanla beklenen markası ZENiTH® 18 Kasım 2021 tarihinde yapılan lansman ile sektöre tanıtıldı.

Opak Lensten Muhteşem Zenith Oftalmik Cam Lansman Gecesi
23 Kasım 2021 Salı 17:23

Optik Sektöründe
Yeni Bir Dönem Başlıyor!
ZENiTH
® OFTALMİK CAM

Opak Lens’in heyecanla beklenen markası ZENiTH® 18 Kasım 2021 tarihinde yapılan lansman ile sektöre tanıtıldı.

18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılan SilmoIstanbul fuarının ilk gününün ardından WoW İstanbul Hotel’in balo salonunda, saat 19:00’da açık büfe yemekle başlayan ZENiTH® lansman toplantısı büyük ses getirdi.

Yemeğin ardından yapılan tanıtım tam anlamıyla görsel bir şölenle başladı. Opak Lens şirketler grubunu ve Zenith oftalmik camlarının nasıl geliştirildiğini anlatan videoların ardından Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı, Erol Harbi ZENiTH®’in sektör için ne kadar önemli bir marka olduğunu anlattı. Erol Harbi, ZENiTH® oftalmik camlarının bağımsız optiklerin uzun zamandır bekledikleri ve sürekli talepte bulundukları üst segment progressive cam kategorisinde çok önemli bir ihtiyaca cevap vermek üzere geliştirildiğini vurguladı. Opak Lens’in, perakendede müşterilerine asla rakip olmayacağı taahhüdünü de tekrarladı.

İş Geliştirme Müdürü, Fatma Küçüktaş ZENiTH® oftalmik camlarını geliştiren ekibe teşekkür ederek, ZENiTH®’in nasıl bir misyon ürünü olduğunu açıklayan bir konuşma yaptı. Başta Cam İş Geliştirme Müdürü Furkan Aydın olmak üzere, Cam Eğitim Müdürü Zafer Şibik, Cam Ürün Müdürü Hakan Erdem, Zenith Türkiye Bölge Satış Müdürü Murat Kürkçü ve Zenith Türkiye Bölge Satış Müdürü Onur Mamuş’un çalışmalarına 2020 yılında başladıkları ve 2021 yılı boyunca sürdürdükleri ZENiTH® oftalmik camları Opak Lens grubunun İzmir’deki cam tesisi Akay Optik’te üretilecek.

Toplantı ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu, yazarı ve yönetmeni olan Ali Poyrazoğlu’nun sahne alması ile devam etti. Aynı zamanda üniversite ve kurumsal firmalarda ilham verici konuşma ve workshoplar konusunda uzman olan Ali Poyrazoğlu lansmana katılan konuklara gözlük sektörünün bugünü ve geleceğine ilişkin özel bilgiler sundu.

Toplantının ikinci yarısı tam anlamıyla bir kutlamaya dönüştü ve sahne alan Nebi Birgi Show Band’in eğlenceli müzikleri geceye neşe kattı.

ZENiTH® Oftalmik Camları

Türkiye üst segment gözlük camı alanında yeni bir dönemi başlatacak olan ZENiTH® oftalmik camları A+ kategoride, üst segment bir ürün ailesi olarak geliştirildi.

ZENiTH® oftalmik camları, seçeneğin az olduğu ve çoğunlukla yabancı markaların domine ettiği üst segment pazarında bağımsız optiklere bekledikleri atılım fırsatını yaratacak. Türkiye’de satışı, yalnızca belirlenmiş sayıda yerel bağımsız optisyenlik müesseseleri tarafından yapılacak olan ZENiTH® ailesi ürünlerinin MENA bölgesindeki (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) yapılanması da 2022 yılı içinde tamamlanacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.