Opak Lens'ten Maske Desteği Tekli Özel Ambalaj İle Devam Ediyor

Biomedix Maskelerimiz Daha Hijyenik Kişiye Özel Tekli OPP Ambalajlarda

Opak Lens'ten Maske Desteği Tekli Özel Ambalaj İle Devam Ediyor
30 Mart 2021 Salı 17:35

Opak Lens Maske Hediyesine
Küçük Bir Değişiklik Yaparak
Bu Ay da Devam Ediyor

Bu Kez Biomedix Maskelerimiz
Kişiye Özel Tekli OPP Ambalajlarda

Opak Lens Nisan ayı sonuna kadar optik cam satışları kapsamında Biomedix Koruyucu Cerrahi Maske hediye etmeye küçük bir değişiklik yaparak devam ediyor.

Geçtiğimiz ay 1 çift stok cam alana 5’li paket, 1 çift özel üretim cam alana 10’lu paket Biomedix Koruyucu Cerrahi Maske hediyesi veren Opak Lens, bu kampanyayı farklı ambalaj seçeneğiyle Nisan ayı boyunca da sürdürme kararı aldı.

Opak Lens’in kardeş şirketi Cihan Medikal tarafından üretilen Biomedix Koruyucu Cerrahi Maskeler bugüne kadar 50’lik kutuların yanı sıra, 5’lik ve 10’luk OPP ambalajlarda satılıyordu. Hepsi hijyenik olarak el değmeden paketlenen bu çoklu maskelere ek olarak kullanıcılardan gelen talebi de değerlendiren Cihan Medikal, tekli OPP ambalajlı maske üretimine de başladı.

OPP ambalaj içinde tek maske birçok kullanıcı tarafından “en hijyenik maske seçeneği” olarak tercih ediliyor. Biomedix maskelerin tüm çoklu ambalajları el değmeden hazırlanıyor ancak, çoklu paketler açılıp ilk maske kullanıldıktan sonra kalan maskelerin kullanıcı tarafından aynı şekilde hijyenik olarak korunması güçleşiyor.

Tekli OPP ambalajla satılan maskeler, kullanıcının yedek maskelerini cebinde ya da çantasında hiçbir bakteri ya da virüse maruz kalmadan taşıyabilmesinden dolayı, her geçen gün daha çok kişi tarafından tercih ediliyor.

Cihan Medikal’in OPP ambalaj içinde tekli olarak ürettiği Biomedix maskeler içerik olarak yine aynı üstün özelliklere sahip, yalnızca tek tek ambalajlanıyor.

Opak Lens Nisan ayı boyunca 1.50 ve 1.56 indeksli camlar haricindeki her 1 adet stok veya özel üretim cam alan optik mağazaya 1’er adet Biomedix OPP Ambalajda Tekli Koruyucu Cerrahi Maske hediye edecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.