Opak Lens’in Yepyeni Ürünleriyle Rengarenk Bir Yaza Merhaba!

Opak Lens, stoklarına eklediği yeni ürünleriyle teknoloji ve modayı birleştiriyor.

Opak Lens’in Yepyeni Ürünleriyle Rengarenk Bir Yaza Merhaba!
25 Şubat 2020 Salı 12:24

OPAK LENS’İN YEPYENİ ÜRÜNLERİYLE RENGARENK BİR YAZA MERHABA!

Güncel teknolojileri sürekli takip eden ve bu anlamda optisyenlik müesseselerine fayda sağlayacak ürünleri bünyesine katmayı ilke edinen OPAK LENS, stoklarına eklediği yeni ürünleriyle teknoloji ve modayı birleştiriyor:

1.56 Fotokromik Pembe – Mavi – Mor

1.56 Fotokromik Aynalı  (Gümüş – Kırmızı – Yeşil – Pembe – Buz Mavisi)

1.50 Polarize Fotokromik Aynalı (Gümüş – Altın – Kırmızı)

1.50 Driving Polarize Fotokromik Aynalı (Gümüş – Yeşil – Buz Mavisi)

1.56 Fotokromik Pembe – Mavi – Mor Camlar

Fotokromik camlarda en çok kullanılan renkler bilindiği gibi kahve ve füme renkleridir. Peki, son zamanlarda güneş gözlüklerinde oldukça popüler olan mavi, pembe, mor gibi renkleri numaralı olarak da yapabilseniz nasıl olur? İç mekânda ve dış mekânda kullanılabilecek olan yeni renklerdeki fotokromik camları 1.56 indeks ve antirefle kaplamalı olarak (-) (sph/cyl) 4.00/1.00 diyoptri aralığında OPAK LENS stoklarında bulabilirsiniz.

1.56 Fotokromik Aynalı Camlar (Gümüş – Kırmızı – Yeşil – Pembe – Buz Mavisi)

Bu camlar fotokromik teknolojisini ayna kaplamalarla birleştirerek kullanıcısına farklı bir deneyim ve konfor sunuyor. İç mekânda normal numaralı gözlük, dış mekânda aynalı güneş gözlüğü performansı alabileceğiniz bu ürün, 5 farklı renkte ayna kaplama seçeneği ile hizmete sunulmuştur. 1.56 Fotokromik Aynalı camları (-) (sph/cyl) 4.00/1.00 diyoptri aralığında OPAK LENS stoklarında bulabilirsiniz.

1.50 Polarize Fotokromik Aynalı (Gümüş – Altın – Kırmızı)

Polarize özelliği, farklı yüzeylerden yansıyarak gözümüze ulaşan ışığı filtre etme olduğundan özellikle kış aylarında karlı ortamlarda, bahar ve yaz aylarında deniz, havuz gibi yansımaların çok olduğu ortamlar başta olmak üzere asfalttan yansıyan ışık gibi kullanıcıları rahatsız eden birçok durumda görme konforunu ve performansını artırmada önemli bir rol oynar. Ürünün ayrıca fotokromik özelliğinde olması ise bazı iç mekanlarda da kolayca kullanılmasını sağlar.  Polarize Fotokromik Aynalı camlar tek bir gözlükte teknoloji, konfor ve modayı bir arada sunar. 1.50 Polarize Fotokromik Aynalı camları (-) (sph) 4.00 diyoptri aralığında 3 farklı renk ayna kaplama seçeneğiyle OPAK LENS stoklarında bulabilirsiniz.

1.50 Driving Polarize Fotokromik Aynalı (Gümüş – Yeşil – Buz Mavisi)

Driving Polarize camları özellikle sisli, puslu, görüşün düşük olduğu hava şartlarında ve bazı açık hava etkinliklerinde ekstra kontrast artırıcı olarak fayda sağlar.  1.50 Driving Polarize Fotokromik Aynalı camları (-) (sph) 4.00 diyoptri aralığında 3 farklı renk ayna kaplama seçeneğiyle OPAK LENS stoklarında bulabilirsiniz.

Optik mağazalara renk katacak yeni ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgiyi OPAKL ENS satış temsilcilerinden ve müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.