Opak Lens’in Yeni Camlarını Denediniz mi?

Attığı adımlarda, yerli ve milli optisyenlik müesseselerinin menfaatlerini hep ön planda tutan Opak Lens, bu doğrultuda üç yeni ürünü özel üretim olarak hizmete sundu.

Opak Lens’in Yeni Camlarını Denediniz mi?
01 Ekim 2018 Pazartesi 16:59

Hâlihazırda 7 indekste 22 farklı üründe tek odaklı ve multifokal cam hizmete sunan Opak Lens, üretimine eklediği 1.61 Fotokromik, 1.67 Fotokromik ve 1.61 Ultravex Bluecut ürünleriyle ürün sayısını 25’e çıkararak özel üretim camlardaki iddiasını daha da artırıyor.

Yeni eklenen ürünlerden biri olan Ultravex Bluecut, 420 nm dalga boyuna kadar olan ve kısaca mavi ışık olarak bilinen yüksek enerjili görünür ışığı (HEV) filtre eden Bluecut teknolojisiyle, 1.61 indeksli kırılma direnci yüksek olan Ultravex ürününü buluşturuyor.

Yüksek abbe değeriyle görme performansı da oldukça yüksek olan ürün özellikle faset ve nilör çerçeve kullanıcılarına, yoğun ışıklı ortamlarda çalışan veya gün içinde yoğun bilgisayar kullanan kişilere tavsiye ediliyor. UV420 korumasıyla makula dejenerasyonu gibi retinal hastalığı bulunan kişiler için gerekli olan maksimum korumayı sağlıyor.



Diğer yeni eklenen 1.61. ve 1.67 Fotokromik ürünleri ise kahverengi ve füme renk seçenekleriyle piyasaya sunuluyor. UV400 koruma özelliğiyle optik ve güneş gözlüğü olarak iki farklı gözlük kullanmak istemeyen kullanıcılar için çok uygun olan bu camlar dış ortamda hızlı koyulaşma, iç mekanlarda hızlı açılma sağlayan ürünler olarak, özellikle son dönemdeki kur değişimlerinden dolayı yükselen diğer fotokromik ürünlere göre çok daha ekonomik olan fiyatlarıyla, optisyenlik müesseseleri için büyük avantaj sağlamakta.

1.61 Ultravex Bluecut, 1.61 Fotokromik ve 1.67 Fotokromik ürünlerinin özellikleri ve fiyat avantajlarıyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden alabilirsiniz.
Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle Türkiye’nin en geniş optik ürünler deposu olan Opak Lens, bağımsız ve yerli optisyenlik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.