Opak Lens, Vodafone İle İşbirliğini Devam Ettiriyor

Dijital dönüşüm konusunda aktif çalışan telekom şirketi Vodafone, Opak Lens ile 1 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirdiği teknoloji projesini geliştirerek devam ettiriyor.

Opak Lens, Vodafone İle İşbirliğini Devam Ettiriyor
03 Eylül 2018 Pazartesi 18:15

Proje ile ilgili olarak çekilen televizyon reklamı, 1 Eylül 2015 tarihinde yayınlanmış ve Optik sektörünün önde gelen firmalarından Opak Lens, Vodafone ile yaptığı teknolojik altyapı çalışmasıyla dijitalleşme endeksini yükselterek, sahadan anında veri transferi ile operasyonel verimliliğini artırmıştı.

2015 yılında Türkiye’nin 15 şehrinde bulunan toplam 21 deposundan Türkiye’deki toplam 5634 optik mağazanın 5050’sine kontak lens dağıtımı yapan Opak Lens’in Vodafone Yarına Hazırım ekibi ile kontak lens dağıtım süreçlerini nasıl daha hızlı ve verimli hale getirdiği anlatılan reklamda, firmanın Vodafone teknolojisi sayesinde dijital dönüşümü yaşadığı ve satışlarının %24 arttığı vurgulanıyordu.
Bugüne geldiğimizde Opak Lens 2015 yılından beri yapmış olduğu tüm çalışmalar ile daha da büyüyerek, 25 ilde 36 adet deposuyla Türkiye’nin en geniş optik deposu konumuna gelmiş ve 15 dakikada 1463 optik mağazasına ürün teslimatı yapabilir duruma gelmiştir. Opak Lens bugün, Türkiye’de ki optik mağazalarının %70’ine aynı gün ürün temin edebilmekte ve 6560 mağazanın 5629’una hizmet vermektedir.

Proje kapsamındaki Vodafone işbirliğiyle, Opak Lens performansını artırmış oldu.



Reklamda; Opak Lens’in optik sektöründe fark yaratan bir firma olduğunu belirten İş Geliştirme Direktörü Fatma Küçüktaş, tüm Türkiye’ye kontak lens dağıtımı yaptıklarını ve bu bakımdan saha ekibinin çok hızlı hareket etmesi gerektiğini söylüyor ve daha verimli hizmet sunabilmek için yaptıkları araştırmada yarinahazirim.com ile karşılaştıklarını belirtiyor. Opak Lens’in dijitalleşme endeksini hesapladıktan sonra Vodafone Mobil Saha Yönetimi uygulaması ile SüperNetli telefonlar üzerinden sistemi yeniden kurgulamak üzere ‘Yarına Hazırım Ekibi’ ile nasıl çalıştıklarını anlatıyor.
Fatma Küçüktaş’ın, Para Dedektifi programı Yapımcısı ve Sunucusu Cem Seymen’in sorularına cevap verdiği reklam filminde bu proje kapsamında, Opak Lens dijitalleşme endeksinin %47’den %87’ye yükseldiği ve teslimat ekibinin 15 dakika içinde 800’e yakın optik mağazaya ulaşılabilir duruma geldiği ifade ediliyor.

Satışların %24 artışına katkı sağlayan bu uygulamaya geçen Opak Lens’e Cem Seymen, ‘Siz teknolojiyi kullanarak büyümeyi hedefleyen bir firma olarak, fark yaratıyorsunuz’ yorumunda bulunuyor.
İş geliştirme alanında teknolojiye yaptığı yatırım ve proje yönetimi ile başarılara imza atan Opak Lens, Vodafone’un çalıştığı yüzlerce firma arasından sıyrılarak böyle bir reklamda yer almış ve optik sektörü için de ayrı bir öneme sahip olduğunu göstermişti.

Teşekkürler Vodafone 

Teşekkürler Facebook ekibi (bize tekrar hatırlattığın için)

Teşekkürler optisyenlik müesseseleri.

Reklama ait videoyu, aşağıda görebilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.