Opak Lens ve Johnson &Johnson İşbirliğiyle Yapılan Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Gaziantep’te Gerçekleşti

Opak Lens ve Johnson &Johnson işbirliğiyle her yıl düzenlenen kontak lens toplantılarının 2018 yılındaki ilki, 3 Temmuz Salı günü yüksek katılım ile Gaziantep Novotel’de gerçekleştirildi.

Opak Lens ve Johnson &Johnson İşbirliğiyle Yapılan Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Gaziantep’te Gerçekleşti
04 Temmuz 2018 Çarşamba 17:03

Gaziantep Kontak Lens Tanıtım Toplantısı 2018
İlgili Galeriye Git
Opak Lens ve Johnson &Johnson işbirliğinde gerçekleştirilen kontak lens tanıtım toplantısında, alanında uzman kişiler optik sektörü ve kontak lens ile ilgili güncel konuları ve önemli bilgileri paylaştı.



Kontak Lens Tanıtım toplantısındaki konuşmacılar ve konuşulan konular sırasıyla;
 
Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş ilk sözü aldı. 


Fatma Küçüktaş, Türkiye'de ve dünyada görmeye yardımcı araçların güncel durumu, kontak lens alanında gelişmeler, Türkiye'deki gelişmelerin önündeki engeller, yerel bağımsız optisyenlik müesselerinin kontak lens konusundaki çalışmalarını etkinleştirme yöntemleri hakkında bilgi verdi.
 
İkinci olarak, J&J Ürün Müdürü  Melih Fazlıoğlu konuştu. Melih Fazlıoğlu, Johnson & Johnson Acuvue kontak lens ürün ailesi hakkında bilgi verdi. Oasys, Moist, TrueEye ile Define ürün gruplarının özellikleri, kullanıcıya sağladığı konfor ve kullanım kolaylıkları, günlük lens konusundaki gelişmeleri aktardı.
 
Opak Lens Cam Ürün Müdürü Zafer Şibik, Opak Lens'in sunduğu cam ürün grupları olan multifokal camlarda EyeArt ve GP Ultra RX  ve stok camlarda Frequency, GPPlus, Biomedix Crystal'e ilişkin üretim teknolojileri ve kullanım özellikleri, multifokal camlarda yerli üretime verilen önem ve kişiye özel üretimli camlarda dikkat edilecek ölçüm teknikleri hakkında konuştu.


 
Konuşmaların ardından, Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi'nin İstanbul'dan Ankara’ya gerçekleştirdiği “Korsan Lens Satışına Hayır” yürüyüşünün videosu izlendi. Bu yürüyüşün nedenleri, hedefleri hakkında Opak Lens Satış Müdürü Cem Aykut Dinçaslan ve Opak Lens İş geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş bilgiler aktardı.

Toplantıda ayrıca interaktif olarak, optik sektörünün sorunları konuşuldu ve bu sorunları çözüme ulaştırmak için yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin yaklaşımının ne olması gerektiği tartışıldı.

Toplantı kapsamında yapılan ödüllü yarışma sonunda katılımcılara Opak Lens tarafından, perakende satış değeri toplam 15,136 TL olan ödüller takdim edildi.



Yarışmada birincilik ödülünü, Eksen Optik’ten Meral Arslan kazandı. Eksen Optik Biri Premium, biri Gold, biri Extra olmak üzere 3 çift 1.50 EyeArt Multifocal, 3 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 3 çift 1.56 Frequency BlueCut kazandı.

İkincilik ödülünü Reyhan Optik’ten, Okan Reyhan aldı. Reyhan Optik biri Premium, biri Gold olmak üzere 2 çift 1.50 EyeArt Multifocal, 2 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 2 çift 1.56 Frequency BlueCut kazandı.

Üçüncülük ödülünü Optika Optik, Ayşe Pelin Baloğlu aldı. Optika Optik yarışmada, 1 çift 1.50 EyeArt Multifocal Premium, 1 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 1 çift 1.56 Frequency BlueCut ödül kazandı.

Kontak Lens Tanıtım toplantılarının ikincisi 5 Temmuz’da Radisson Blu Diyarbakır’da,
Üçüncüsü: 10 Temmuz’da Eskişehir’deki Tasigo Otel’de,
Dördüncüsü: 11 Temmuz’da Ankara Mövenpick Otel’de,
Beşincisi ise 12 Temmuz'da Erzurum’da Polat Resort Hotel’de gerçekleştirilecek.
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.