Opak Lens ve Johnson &Johnson İşbirliğindeki Kontak Lens Tanıtım Toplantısının 3.’sü Dün Eskişehir’de Gerçekleşti

Opak Lens ve Johnson &Johnson işbirliğiyle her yıl düzenlenen kontak lens tanıtım toplantılarının 3.’sü, 10 Temmuz’da Eskişehir Tasigo Otel’de yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Opak Lens ve Johnson &Johnson İşbirliğindeki Kontak Lens Tanıtım Toplantısının 3.’sü Dün Eskişehir’de Gerçekleşti
11 Temmuz 2018 Çarşamba 15:18

Eskişehir Kontak Lens Toplantısı 10 Temmuz 2018
İlgili Galeriye Git

10 Temmuz Salı günü Opak Lens ve Johnson &Johnson işbirliğinde gerçekleştirilen kontak lens tanıtım toplantısında, optik sektörü ve kontak lens ile ilgili güncel konular ve önemli bilgiler paylaşıldı. Sektörün sorunları ve çözüm yollarına değinildi.

Eskişehir’de gerçekleştirilen kontak lens tanıtım toplantısında Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş ilk olarak sözü aldı. Fatma Küçüktaş, Türkiye'de ve dünya genelinde görmeye yardımcı araçların güncel durumu, kontak lens ile ilgili sektörel gelişmeler, Türkiye'deki gelişmelerin önündeki engeller, yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin kontak lens konusundaki çalışmalarını etkinleştirme yöntemleri hakkında bilgi verdi.


 
Toplantıda ikinci olarak, Johnson &Johnson Ürün Müdürü  Melih Fazlıoğlu konuştu. Melih Fazlıoğlu, Johnson & Johnson Acuvue kontak lens ürünleri hakkında bilgi verdi. Oasys, Moist, TrueEye ile Define ürün gruplarının özellikleri, kullanıcıya sağladığı konfor ve kullanım kolaylıkları, günlük lens konusundaki gelişmeleri aktardı.


 
Opak Lens Cam Ürün Müdürü Zafer Şibik, Opak Lens'in sunduğu cam ürün grupları olan multifokal camlarda EyeArt ve GP Ultra RX  ve stok camlarda Frequency, GPPlus, Biomedix Crystal'e ilişkin üretim teknolojileri ve kullanım özellikleri, multifokal camlarda yerli üretimin önemi ve kişiye özel üretilen camlarda dikkat edilecek ölçüm teknikleri hakkında konuştu.
 
Konuşmaların ardından, Korsan Lens Satışına Hayır demek için Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi'nin, İstanbul'dan Ankara’ya gerçekleştirdiği yürüyüş videosu izlenildi.

Toplantı kapsamında yapılan ödüllü yarışma sonunda katılımcılara Opak Lens tarafından, perakende satış değeri toplam 15,136 TL olan ödüller takdim edildi.



Yarışmada birincilik ödülünü, İnter Optik’ten Özge Akçay kazandı. İnter Optik, Biri Premium, biri Gold, biri Extra olmak üzere 3 çift 1.50 EyeArt Multifocal, 3 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 3 çift 1.56 Frequency BlueCut kazandı.

Yarışmada ikincilik ödülünü Doğru Optik’ten Hasan Doğru aldı. Doğru Optik biri Premium, biri Gold olmak üzere 2 çift 1.50 EyeArt Multifocal, 2 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 2 çift 1.56 Frequency BlueCut kazandı.

Üçüncülük ödülünü Beyaz Optik’ten Damla Doğan kazandı. Beyaz Optik yarışmadan, 1 çift 1.50 EyeArt Multifocal Premium, 1 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 1 çift 1.56 Frequency BlueCut ödül kazandı.

Yarışmada dördüncülük ödülünü Optik 26'dan Arife özçetin ve Beşincilik ödülünü Gözde Optik’ten Sabahattin Çalışkan kazandı. Yarışmada 4. ve 5. olan optik mağazalar, sanal gözlük kazandı.

Temmuz 2018 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları

11 Temmuz’da Ankara Mövenpick Otel’de,

12 Temmuz’da Erzurum’da Polat Resort Hotel’de gerçekleştirilecek.
 
 
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.