Opak Lens'ten Sektöre Yeni Bir Destek

Opak Lens’ten Optik sektörüne yeni bir destek, Nisan ayı vadeli çek-Senet ödemeleri 3 ay öteleniyor.

Opak Lens'ten Sektöre Yeni Bir Destek
31 Mart 2020 Salı 16:45

Opak Lens’ten Optik sektörüne yeni bir destek, Nisan ayı vadeli çek-Senet ödemeleri 3 ay öteleniyor, şirket yönetimi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Ülkemiz ve dünya genelinde yaşamış olduğumuz Covid-19 salgını sebebi ile firma olarak bizimle çalışmakta olan müşterilerimize bu zor zamanımızda destek olmak amacı ile Nisan 2020 vadeli çek-senet evraklarını 1 Ay öteleme konusunda yardımcı olacağımızı bildirmiştik.

Ancak gelişen durumlar, sektörümüze daha rahatlatıcı bir destek süresi sağlamak konusunda adım atmayı gerektirdi. Bu bağlamda Yönetim Kurulumuz tarafından alınan karar neticesinde müşterilerimizin Nisan 2020 dönemine ait evrakları 3 ay ötelenecektir.

Opak Lens olarak ülkemize ve sektörümüze bu zor günlerimizde kolaylıklar diliyor ve hep beraber daha sağlıklı ve aydınlık günlere en kısa zamanda kavuşmayı temenni ediyoruz.

Opak Lens AŞ


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.