Opak Lens'ten Önemli Duyuru

Optisyenlik Müesseseleri kapalı olacağı için İstanbul İlinde kapatma kararı alınmıştır.

Opak Lens'ten Önemli Duyuru
05 Mayıs 2021 Çarşamba 16:31

29 Nisan tarihinde saat 19.00’dan itibaren başlayan 17 günlük tam kapanmayla ilgili olarak İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği “Görev Belgesi Düzenlenmesi” konulu genelgeye göre muafiyet kapsamında bulunan işyerlerine Optisyenlik Müesseseleri de dahildi ve biz de Opak Lens olarak açık olan optisyenlik müesseselerine hizmet vermeye devam edeceğimizi duyurmuştuk.  Ancak 30 Nisan 2021 tarihinde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yapılan 2. Bir duyuru ile optisyenlik müesseselerinin de yasak kapsamına alındığı ilan edildi.

Bu yeni gelişme ile 17 Mayıs 2021  tarihine kadar optisyenlik müesseseleri kapalı olacağı için biz de BİRLİK ve BERABERLİK adına 1. Bölge İstanbul Optisyen – Gözlükçüler Odası yönetiminden tarafımıza gelen 2021/341 sayılı yazıya istinaden 05 Mayıs 2021 saat 14:00’den  17 Mayıs 2021 tarihine kadar  İstanbul ilindeki tüm şubelerimizin kapalı olacağını siz değerli müşterilerimize saygı ile duyururuz.

Diğer illerimizdeki oda yönetimlerinden talep geldiği takdirde tarafımızdan değerlendirmeye alınacaktır.

1. Bölge İstanbul Optisyen- Gözlükçüler Odası'ndan gelen yazı için tıklayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.