Opak Lens Stoklarını Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseselerine Açtı!

Opak Lens, optik sektörünün yerli ve milli kanadını desteklemek üzere geliştirdiği kısa dönemli bir kampanya ile GPPlus 1.56 fotokromik gri ve kahverengi optik cam stoklarını yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine açtı.

Opak Lens Stoklarını Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseselerine Açtı!
29 Ağustos 2018 Çarşamba 10:45

Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine ciddi bir fiyat avantajı sağlayacak olan bu kampanya, 29 Ağustos-5 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerli olacak.

Ülkemiz ekonomisini ciddi şekilde etkileyen Amerikan Dolarındaki artışa karşı optik sektörünü güçlü kılmak ve butik optik mağazaların bu zor geçitten daha kolay geçmelerine destek olmak üzere planlanan bu kampanya sayesinde yerel bağımsız optisyenlik müesseseleri ekonomik durgunluğa karşı durabilecekler.

Kampanya kapsamındaki GPPlus 1.56 fotokromik gri ve kahverengi optik camlar da Opak Lens’in diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi sertifikalı ürünler olup, yüzde yüz garanti özelliğine sahiptir.

Stoklarla sınırlı olan ve optisyenlik müesseselerinin maksimum 100 adetten fazla alım yapamayacağı bu kampanya hakkında detaylı bilgi Opak Lens şubeleri ve satış temsilcilerinden alınabilir.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en geniş optik ürünler deposu olan Opak Lens bağımsız, yerli ve milli optik müesseselerinin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.