Opak Lens Standı Yine Yoğun İlgi Gördü

Opak Lens Standı önemli ziyaretçileri ağırladı

Opak Lens Standı Yine Yoğun İlgi Gördü
09 Aralık 2017 Cumartesi 11:19

Opak Lens her yıl olduğu gibi bu yıl da Silmoİstanbul'un en çok ziyaret alan standlarının başında geldi. Opak Lens'in yayınladığı teşekkür yazısını ve stand görüntülerini içeren videoyu siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz. Ayrıca Opak Lens’ in Silmoİstanbul 2017 Fuarına özel düzenlediği çok avantajlı kampanyaların 30 Aralık 2017 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi, kampanya detaylarına video sonundaki görsellerden ulaşabilirsiniz.
 
"Silmoİstanbul 2017 Optik Fuarı’nda standımızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Erol Harbi ile fuara ve sektöre ilişkin görüşme gerçekleştiren; Uşak AKP Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Sn. Dr. Alim Tunç’a, Türkiye İlaç ve Tibbi Cihaz Kurumu Başkanı (TİTCK) Sn. Hakkı Gürsöz'e, TİTCK Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcıs Sn. Recep Uslu’ya, Tıbbi Cihaz Sektörel Hizmetler Dai. Bşk. Dr. Mehmet Baş'a, TİTCK Tıbbi Cihaz Sektörel Ruhsatlandırma Şube Müdürü Sn. İsmail Başyayla’ya, Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği (GÖZSANDER) Başkanı Sn. Mehmet Dibi’ye, ve de standımızı ziyaret eden tüm optik sektörü mensuplarına, üniversitelerde Optisyenlik bölümü Öğretim Üyelerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
Fuar süresince düzenlediğimiz Sektörel Mesleki Eğitim toplantılarına katılan ziyaretçilerimizin teşekkür belgeleri, kendilerine teslim edilmek üzere şubelerimize gönderilmiş ve en kısa zamanda adreslerine ulaştırılacaktır.
Opak Lens A.Ş."


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.