OPAK LENS, Solótica Renkli Lenslerinin Satışına, Tüm Türkiye’de Bugün Başladı

Zoom uygulaması üzerinden geniş bir katılım ile tanıtım toplantısı düzenlenen Solotica lenslerinin tüm Türkiye’ye dağıtımına bugün başlandı.

OPAK LENS, Solótica Renkli Lenslerinin Satışına, Tüm Türkiye’de  Bugün Başladı
07 Aralık 2020 Pazartesi 18:07

OPAK LENS, Solotica Renkli Lenslerinin Satışına, Tüm Türkiye’de Bugün Başladı!
Solotica’nın Türkiye yeni distribütörü Opak Lens tarafından, 5 Aralık 2020 Cumartesi günü Zoom uygulaması üzerinden geniş bir katılım ile tanıtım toplantısı düzenlenen Solotica lenslerinin tüm Türkiye’ye dağıtımına bugün başlandı.


Planlanan sayıdan çok daha fazla ve Türkiye’nin her bölgesinden optisyenlik müesseselerinin iştirak ettiği toplantıda Türkiye’de Solótica Satış Stratejileri anlatıldı. Toplantıda Solótica’nın sosyal medya ve internet sitelerinde tanıtımı için hazırlanan videolardan bir kısmı gösterildi ve ilerleyen zamanlarda yapılacak yeni reklam ve tanıtım materyalleri hakkında bilgi verildi.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi, Solótica Lenslerin artık internet üzerinden online satılmayacağını söyledi, dünyaca ünlü Solótica markasının optik mağazalarda satılacak olmasının sektöre ve optisyenlik müesseselerine getireceği katkılardan bahsederek internet satışları ile mücadeleye devam ettiklerini dile getirdi.


Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz’de Solótica’nın satış noktası olmanın avantajlarından bahsederek bu konuda optisyenlik müesseselerine her türlü pazarlama desteğinin verileceğini, hali hazırda Solótica markasını internet üzerinden satın alan kullanıcıların optik mağazalara yönlenmesi sayesinde çapraz satış imkânları ile yeni bir potansiyel yaratıldığını söyledi.


Opak Lens’in distribütörlüğünde internet üzerinden online satış yapmamak kaydıyla, Türkiye’deki tüm bağımsız optisyenlik müesseseleri Solótica lenslerini tedarik ederek müşterilerine satış yapabilecekler,

Solótica renkli lenslerinin tavsiye edilen perakende satış fiyatları aylık Lensler 250 TL, yıllık lensler ise 500 TL olarak belirlenmiştir.

Solótica renkli lensler hakkında daha detaylı bilgiyi bölgenizdeki Opak Lens satış temsilcisinden alabilirsiniz.

Ayrıca sormak istediğiniz soruları veya mesajlarınızı aşağıdaki sosyal medya hesaplarına iletebilirsiniz:

www.instagram.com/erol.harbi/

www.facebook.com/erol.harbi/


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.