Opak Lens Silmo İstanbul 2022 Optik Fuarında

Opak Lens bu yıl da, her zaman olduğu gibi 9. Salondaki standlarında optikleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Opak Lens Silmo İstanbul 2022 Optik Fuarında
01 Kasım 2022 Salı 11:34

Silmo İstanbul Optik Fuarı dinamik, yenilikçi ve birleştirici yaklaşımı ile 17-20 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de 9 – 10- 11. salonlarda 160 katılımcı firma ile heyecanla siz ziyaretçilerini bekliyor.

“Gözlüğe Dair Her şey” sloganıyla önemli bir alışveriş ve etkileşim platformu olan Silmo İstanbul, 17-20 Kasım 2022 tarihleri arasında sektör profesyonellerini, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen alıcıları ile buluşturarak, yeni iş anlaşmalarının sağlanmasına öncülük edecek.

Opak Lens bu yıl da, her zaman olduğu gibi 9. Salondaki stantlarında optikleri karşılamaya hazırlanıyor.

Opak Lens Silmo Istanbul 2022 fuarında hem optik cam, hem de kontak lens alanında optik sektörüne sunduğu ürünleri ile optisyenlik müesseselerini Salon 9 B1-B2 ve B3 stantlarında ağırlıyor olacak.

Opak Lens, İzmir Bornova’da özel üretim gözlük camları üretimi yapan kuruluşu Akay Rx Laboratory’ın A+ üst segment ürün kategorisinde yer alan ZENiTH® camlarının geçtiğimiz yıl yine Silmo İstanbul 2021 fuarı sırasında yaptığı unutulmaz lansman ile tanıtımını yapmıştı, bu yıl ise  ZENiTH® camları tarafında yaşanan gelişmeler optisyenlik müesseselerine sunulacak.

Bu camların yanı sıra hali hazırda 2021 içinde Opak Lens’in özel üretim cam fabrikası Akay Rx Laboratory tarafından üretilen EyeArt’ın yeni tasarımı Maximo Plus, Safran UV ve Safran Blue kaplamalar ve TransGold fotokromik camları da fuar sırasında tanıtılacak.

Ayrıca Cihan Medikal’in Elegance ürünleri arasında yer alan yıllık torik lensler Elegance Special Toric ve Elegance Freshcolors Toric ve yine Cihan Medikal’in Elegance ürünleri arasına 2021 yaz aylarında katılan günlük kontak lens Elegance 1-Day BioMoist ve prostetik lenste Elegance Pro’ya ait bilgiler yine Silmo Istanbul 2022’de yer alacak.

Opak Lens’in kontak lens alanında Silmo Istanbul 2021 Optik Fuarında duyurusunu yaptığı ve geçen yıldan itibaren satışına başladığı 4 yeni renkten oluşan Elegance Freshcolors Magic renkli lens ailesi, 3 yeni renkten oluşan Elegance Freshcolors Amazon renkli lens ailesi Opak Lens’in Türkiye Distibütörü olduğu Solotica ürünlerinin 5 ayrı renkten oluşan günlük lens serisi Solotica Aquarella Daily,  Solotica ürünlerinin 6 ayrı renkten oluşan 3 aylık yeni renk serisi Solotica Aquarella Quarterly de Silmo İstanbul 2022’de Opak Lens standında yerini alacak.

Opak Lens 2021 yılında yaptığı özel bir satış anlaşması ile Medicals International şirketinin 6 renkten oluşan ColorVision renkli kontak lens serisinin ve RoseK keratokonus lenslerinin toptancılığını da üslenmişti.

Opak Lens olarak her yıl ürün çeşitliliğimizi arttırarak katıldığımız Silmo İstanbul 2022’de Türkiye’nin her bölgesinden gelecek olan optik sektörü mensuplarını standımıza bekliyoruz.

Opak Lens


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.