Opak Lens Hatay / İskenderun Depomuz 17 Mayıs Tarihine Kadar Kapalıdır

Hatay Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyoruz

Opak Lens Hatay / İskenderun Depomuz 17 Mayıs Tarihine Kadar Kapalıdır
07 Mayıs 2021 Cuma 14:39

17 Mayıs 2021 Tarihine Kadar HATAY / İskenderun’da da Kapalıyız

XVIII. Bölge Hatay Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın Opak Lens’e gönderdiği resmi yazı değerlendirilmiş ve Hatay ilimizdeki optisyenlik müesseseleri kapalı olacağı için BİRLİK ve BERABERLİK adına Hatay Opak Lens depomuzun kapatılmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda 07 Mayıs 2021 tarihinden 17 Mayıs 2021 tarihine kadar Hatay / İskenderun depomuzun kapalı olacağını siz değerli müşterilerimize saygı ile duyururuz.

Bilindiği üzere 29 Nisan tarihinde saat 19.00’dan itibaren başlayan 17 günlük tam kapanmayla ilgili olarak İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği “Görev Belgesi Düzenlenmesi” konulu genelgeye göre muafiyet kapsamında bulunan işyerlerine Optisyenlik Müesseseleri de dahildi ve biz de Opak Lens olarak açık olan optisyenlik müesseselerine hizmet vermeye devam edeceğimizi duyurmuştuk. Ancak 30 Nisan 2021 tarihinde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yapılan 2. Bir duyuru ile optisyenlik müesseselerinin de yasak kapsamına alındığı ilan edildi.

I. Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası ile X. Bölge Adana Optisyen-Gözlükçüler Odası'nın talep yazılarından sonra bugün de XVIII. Bölge Hatay Optisyen-Gözlükçüler Odasından gelen talep ile Hatay / İskenderun depomuz da 17 Mayıs 2021 tarihine kadar kapalı olacaktır. Diğer illerimizdeki oda yönetimlerinden talep geldiği takdirde tarafımızdan değerlendirmeye alınacaktır.

Bu konuyla ilgili XVIII. Bölge Hatay Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın gösterdiği duyarlılığa ayrıca teşekkür ediyoruz.

XVIII. Bölge Hatay Optisyen- Gözlükçüler Odası'ndan gelen yazı için tıklayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.