Opak Lens Grup Toplantısı 2014

                                                    

Opak Lens Grup Toplantısı 2014
04 Şubat 2014 Salı 18:14

Opak Lens Yıllık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı25-26 Ocak 2014 tarihinde İstanbul Limak Eurasia Luxury Hotel'de toplanan Opak Lens çalışanları 2013'ü değerlendirip, 2014 hedeflerini belirledi.
Opak Lens her yıl gerçekleştirdiği yıllık değerlendirme toplantısını bu yıl 25-26 Ocak 2014 tarihlerinde Limak Eurasia Luxury Hotel'de gerçekleştirdi. İstanbul merkez ofis ve 17 bölgeden İstanbul'a gelen yönetim ve satış ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının ilk gününde 2013 değerlendirmesi yapılarak, 2014 için yeni hedefler belirlendi.
Toplantının ikinci gününde Opak Lens için özel olarak tasarlanan ekip olma eğitimine katılan Opak Lens çalışanları, yaşayarak öğrenme temelli oyunlar ve envanter çalışmaları eşliğinde 2014'e yeni bir motivasyonla girdiler.
Biz de Optik Gazete olarak Opak Lens çalışanlarına verimli ve başarılı 2014 çalışma yılı dileriz.
                                                                          
 

 

 

 

 

 
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.