Opak Lens- Franchising Lansmanı İçin Davetiyeler Gönderildi

Davetiyeleri ulaşmayan katılımcılar 0549 830 21 51 numaralı telefonu arayarak davetiyelerinin gönderimini sağlayabilirler.

Opak Lens- Franchising Lansmanı İçin Davetiyeler Gönderildi
15 Kasım 2022 Salı 17:40

Opak Lens – Franchising bilgilendirme lansmanına form doldurarak katılmak isteyen optik sektörü mensuplarına davetiyeleri gönderildi.

18 Kasım Cuma 2022 tarihinde İstanbul WOW Hotel’de gerçekleştirilecek franchise lansmanına katılım için, Optik Gazete üzerinden form doldurarak ya da mail yolu ile tarafımıza başvuranlara digital davetiyeleri gönderildi.

Mail ve whatsapp uygulaması üzerinden gönderilen davetiyeler sadece tek kişilik olarak kullanılacaktır. Toplantıya katılım sınırlı sayıda olduğu için form dolduran katılımcıların mutlaka davetiye ile gelmeleri gerekmektedir, mail veya whatsapp üzerinden davetiyeleri ulaşmayan katılımcılar 0549 830 21 51 numaralı telefonu arayarak davetiyelerinin gönderimini sağlayabilirler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.