Opak Lens Franchise Tanıtım Lansmanı Yapıldı

Optik Sektöründe Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Opak Lens Franchise Tanıtım Lansmanı Yapıldı
19 Kasım 2022 Cumartesi 12:24

Opak Lens Franchise Tanıtım Lansmanı Yapıldı
İlgili Galeriye Git

Optik Sektöründe Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Türk optik sektörüne yerel kanatta ciddi  bir ivme kazandırmak üzere geliştirilmiş “Opak Lens Franchise Sistemi” 18 Kasım 2022 tarihinde WoW Istanbul Hotel’de yapılan görkemli bir lansman ile sektöre tanıtıldı.

Program, yoğun bir fuar gününün ardından 18:45’de konukların fuaye alanında hareketli canlı müzik ile karşılanmasıyla başladı.

19:30’da WoW Istanbul Hotel’in büyük balo salonunda yine canlı müzik eşliğinde yenilen akşam yemeğinin ardından toplantıya geçildi. Tam anlamıyla görsel bir şölen şeklinde başlayan toplantıda  Opak Lens şirketler grubunun kuruluşundan bu yana geçen 18 yıl içinde Opak Lens’in kronolojik olarak gelişimini anlatan videoların gösterilmesinin ardından Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi bir açılış konuşması yaparak katılımcılara teşekkür etti ve toplantı konusu hakkında kısa bir bilgi verdi.

Programın sunuculuğu üstlenen Eğitim Uzmanı Özer Koç lansman program akışının nasıl olacağını anlatarak toplantıya katılan konuklara franchise sistemi hakkında sorularını sorabilecekleri QR sistemini tanıttı.

Ardından Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş dünya ve Türkiye optik sektörünün dinamikleri hakkında bilgi verdikten sonra Opak Lens’in sektördeki yerini, yaklaşımını ve geliştirdiği projeleri aktardı. Konukların merakla beklediği franchise sistemine ilişkin bilgileri ise Fatma Küçüktaş ve Özer Koç birlikte anlatarak Opak Lens’in neden böyle bir projeyi başlattığını, kendi franchise sistemlerinin alışılmış yaygın franchise sistemlerinden farklarını ve bu projenin hedeflerini aktardılar.

Toplantının ikinci bölümünde Opak Lens Franchise Sistemi’nin nasıl işleyeceği konusunda bilgiler aktarıldı. Opak Lens’e bu projede danışmanlık yapan Franchise Company kurucu ortağı Efrah Atacan’ın sisteme ve işletime ilişkin verdiği bilgilerin ardından soru cevap bölümüne geçildi.

Toplantı boyunca konukların QR sistemiyle yönelttikleri soruların cevapları yine Özer Koç’un sunumuyla Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi tarafından verildi.

Erol Harbi’nin teşekkürlerini ilettiği kapanış konuşmasında belirttiği üzere, dün gerçekleştirilen bu başarılı lansman gecesinin ardından Opak Lens’in Franchise Sistemi için birebir görüşmeler resmen başlatılmış oluyor.

Opak Lens’in bu konuda danışmanlığını yürüten Franchise Company kurucu ortakları Aycan Helvacığlu ve Efrah Atacan, SilmoIstanbul fuarı boyunca Opak Lens standında kendilerine ayrılan özel toplantı odasında lansmanın ardından franchise başvurusu yapan konuklar ile görüşmelerini sürdürecekler.

Lansmana katılamayan ancak franchise konusunda başvuruda bulunmak isteyen sektör mensupları [email protected] adresine doğrudan başvurularını yaparak görüşme randevusu alabilirler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.