Opak Lens EYEART Özel Üretim Camlarının Yeni Fiyat Listesi Dağıtıma Çıktı

Yeni ürünlerin eklendiği listede fiyat artışı yapılmadı, aynı zamanda bazı ürünlerde fiyat indirimine gidildi.

Opak Lens EYEART Özel Üretim Camlarının Yeni Fiyat Listesi Dağıtıma Çıktı
29 Temmuz 2021 Perşembe 11:52

FİYAT ARTIŞI YAPILMADI
Opak Lens tarafından yapılan açıklamada Haziran - Aralık 2021 dönemi için çıkarılan katalogda ürünlere zam yapılmadığı aksine bazı ürünlerde fiyat indirimine gidildiği, yeni ürünler ve kaplama teknolojileri eklendiği için yeni katalog yapılması zaruriyeti ortaya çıktığı belirtildi.


Türkiye'nin en yaygın optik ürün dağıtım ağına sahip Opak Lens'in, İzmir’deki Opakay tesislerinde üretilen EyeArt oftalmik camları, hem günlük kullanımlı (stok gözlük camı), hem de kişiye özel üretim camlarda (RX) farklı markalar altında, her ihtiyaca cevap verecek çeşitlilikte ürün ailelerine sahip. Birçok ilke imzasını atmış Opakay'ın halen Türkiye'de tek olan yeni teknolojilere sahip ürünleri Haziran 2021 ürün kataloğunda yer alıyor.


MAXIMO PLUS
EYEART Haziran 2021 Özel Üretim Multifokal ürün kataloğunda günlük ihtiyaçların yanında özellikle dijital cihazlarda yüksek performanslı ve konforlu kullanım sunan yeni nesil tasarımı ile Maximo Plus ürünü yer alıyor. Maximo Plus Mobile Adaptation, PureView ve Advanced Ray Tracing teknolojileri ile periferik alanlarda aberasyonları minimuma indiriyor, keskin ve net bir görüş sağlıyor. Kişiye özel multifokal çözümü olan Maximo Plus özel yüzey yapısıyla, hem deneyimli hem de ilk kullanıcılar için hızlı ve kolay adaptasyon sağlıyor.


SAFRAN BLUE - TRANSGOLD
Katalogda ayrıca Smart Blue Light kaplama teknolojisi ile Safran Blue, ve yeni materyal seçeneği olarak “Gelişmiş Fotokromik Katman Teknolojisi" ile iç mekânda ve dış mekânda yüksek performans sergileyen Transgold 1.50 indeks Kahve ve Füme seçenekleri yer alıyor.


N-POLAR
Ayrıca Polarize camlarda daha ekonomik seçenek olarak N-Polar serisi 1.50, 1.60 ve 1.67 indekslerde Kahve, Füme ve Yeşil renk seçenekleri ile yer alıyor.


Türkiye'nin 37 ilinde bulunan 50 depo/şubesi ile tüm ülkedeki toplam sayısı 7400 olan optisyenlik müesseselerine hizmet veren Opak Lens'in dağıtım gücü ile Opakay özel üretim camlarının kullanıcılara çok kısa sürelerde ulaşması sağlanıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.