Opak Lens - Eskişehir Toplantısı Gerçekleşti.

Opak Lens -Eskişehir Toplantısı Yoğun İlgi ile Karşılandı.

Opak Lens - Eskişehir Toplantısı Gerçekleşti.
10 Ağustos 2023 Perşembe 17:09

Opak Lens Eskişehir Toplantısı Yoğun Bir İlgiyle Karşılandı…

Opak Lens, franchise projesinin ilk adımını, 9 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleştirdiği bir davet ile duyurdu. Eskişehir ve çevre illerde bulunan optik mağazaların da yoğun ilgi gösterdiği bu toplantıda Opak Lens aynı zamanda yeni ürünlerini de tanıttı.



Toplantı saat 19.00 ‘da konukların Tasigo Hotel fuaye alanında karşılanmasıyla başladı. Daha sonrasında saat 20.00’da davetlilerin içeri alınmasıyla akşam yemeğine geçildi. Toplantıya ayrıca, Opak Lens’e franchise projesi kapsamında danışmanlık hizmeti veren Franchise Company’den Aycan Helvacıoğlu ve Efrah Atacan’ın yanı sıra Opak Lens’in Eskişehir franchise anlaşmasını yaptığı 3A1B firması ortakları Atilla ŞAHİN, Ali UĞURLU, Ali Niyazi ÇOKŞEN ve Seydi Bülent BOZ katıldılar.

 

Opak Lens, pilot bölge olarak belirlediği Eskişehir şubesi için franchise iş ortaklığını 3A1B OPTİK DIŞ TİC. A. Ş. ile yaptı.

Tarafların bir araya geldiği andan itibaren yakaladığı sinerji, açık iletişim ile birlikte karşılıklı gelişim olanağını doğurdu. Opak Lens tüm çalışmalarının daha etkin ve verimli kullanımı hakkında sürekli çalışmalar yapmaktadır. 3A1B OPTİK şirket kurucularının ise bireysel anlamda medikal, hızlı tüketim ve telekomünikasyon sektörlerinde faaliyet gösteriyor olmaları, Opak Lens’in gücüne güç katarak optik sektörüne daha faydalı projeler geliştirilebileceği imkânını sundu. Ayrıca GETİR markasının Ankara dağıtım operasyonunu de yöneten 3A1B Optik kurucularının lojistik ve dağıtım alanında hizmet verdiği bölgeye ve elbetteki Opak Lens dağıtım ağına verim kazandıracağına da inancımız tamdır.

Opak Lens olarak; yıl sonuna kadar planlanan 5 franchise depo/şube anlaşmalarının yapılması için gerekli çalışmaları büyük bir emek ve titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz.

İlerleyen projelerimizde de yine 3A1B OPTİK ile ortak çalışmalarımız devam edecektir.


Opak Lens Şirketler Grubunun kuruluşundan bu yana geçen 19 yıl içinde Opak Lens’in kronolojik olarak gelişimini anlatan videoların gösterilmesinin ardından Opak Lens Üst Düzey Yönetici Asistanı Ayşegül Akay, açılış konuşması yaparak katılımcılara teşekkür etti ve Opak Lens Eskişehir şubenin franchise geçişinden sonra işleyişte nelerin aynı kalacağı ve nelerin değişeceği hakkında konuklara bilgiler verdi. Ardından Opak Lens Eskişehir franchise ortağı 3A1B şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi Ali Niyazi Çokşen şirketleri 3A1B hakkında bilgi vererek, Eskişehir franchise projesinde Opak Lens ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi’nin optik sektörüne ilişkin gelişmeleri paylaştığı konuşma ile birinci bölüm sona erdi.



Toplantının ikinci bölümünde Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş, iki yeni ürün ailesinin tanıtımını yaptı. Değişen yaşam koşullarının miyopi üzerindeki etkisine değinen Küçüktaş, Opak Lens’in miyopi kontrollü camları EyeArt MyoControl ve EyeArt MyoControl+ hakkında bilgi verdi. Ardından üst segment gözlük markası olan Zenith ailesinin yeni ürün grubu Zenith Mimesys camlarını tanıttı. Kişinin bakış haritasını çıkararak kişiye odaklanan ve üstün görüş olanağı sağlayan yeni teknolojinin tanıtımında kullanılan sanal gözlükle yapılan demo katılımcıların çok ilgisini çekti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.