Opak Lens Duyuru ve Kampanyaları Telegramda

Duyurular 0549 870 24 24 nolu telefon üzerinden yapılacak

Opak Lens Duyuru ve Kampanyaları Telegramda
13 Nisan 2022 Çarşamba 11:59

Opak Lens kampanya ve duyuru hattı olarak kullanılan 0549 870 24 24 nolu telefondan whatsapp üzerinden gönderilen mesajlar artık telegram uygulaması üzerinden de gönderilecek. Telegram üzerinden mesajları almak isteyen optiklerin uygulamayı telefonlarına yüklemeleri gerekmektedir.

TELEGRAM NEDİR?

Online mesajlaşma uygulamalarından olan Telegram, WhatsApp ardından en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Ücretsiz ve kullanımı basit olan Telegram, aylık olarak ortalama 500 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir.

Hızlı ve güvenli mesajlaşma uygulaması olarak kendini tanıtan Telegram, App Store ve Google Play üzerinden indirilerek hem akıllı telefonlarda hem de masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir. Uygulama SMS ve e-postanın birleşimi olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

TELEGRAM NASIL İNDİRİLİR ve NASIL KULLANILIR?

Telegram bilgisayara ya da iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlara App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir. Uygulama açıldıktan sonra telefon numaranızı girerek gelen kodu ekrana girdikten sonra uygulamayı açıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın masaüstü sürümü de bulunuyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.