Opak Lens A.Ş. 2018 Ürün Kataloğu Dağıtıma Başlandı

Kontak Lens ve optik cam ürünlerinin yer aldığı katalog teknik detayları da içeriyor

Opak Lens A.Ş. 2018 Ürün Kataloğu Dağıtıma Başlandı
06 Nisan 2018 Cuma 11:10

Opak Lens AŞ’nin Ürün Yelpazesi Genişliyor

25 ilde 36 şube ile Türkiye'de optik mağazalara kontak lens ve optik cam dağıtımı yapan en geniş stok ağına sahip Opak Lens AŞ’nin 2018 ürün kataloğu tüm Türkiye’ye dağıtılmaya başlandı.

2017 yılında şube sayısını artıran, 2018 yılında da yeni şubelerle hizmet ağını genişletmeyi hedefleyen Opak Lens A.Ş. Türkiye genelinde 1 merkez depo ve 36 değişik lokasyondaki şube depoları ile  15 dakikada 1463 optik mağazasına ürün teslimatı yapabiliyor ve  Türkiye genelinde toplam 6560 mağazadan 5629’una hizmet veriyor. Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin  %70’ine aynı gün ürün temin edebilecek sayıda depo ve  bu depolarında hazır bulundurduğu 36000 çeşit ürün ile optik mağazaların cam ve kontak lens teslimatını hızla gerçekleştirebilecek altyapı ve kadroya sahip olan Opak Lens A.Ş. optik sektörüne kesintisiz ve kaliteli hizmet verme kararlılığını sürdürüyor.

Optik camlar konusunda da optisyenlik müesseselerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen, bu anlamda gün geçtikçe ürün yelpazesini sürekli geliştiren Opak Lens AŞ, ürün listesine eklenen yeni stok camları ile 2018’e daha da güçlü bir şekilde girdi.

Renkli lensler, şeffaf lensler, özel üretim lensler, lens solüsyonları, lens bakım ürünleri ile birlikte özel üretim camlar (Multifokal, Biofokal, Tek odaklı) ve stok camlarla beraber yüzlerce ürün ve alt kategoriyi içeren 2018 fiyat kataloğu, bugünden itibaren  (06 Nisan 2018) tüm Türkiye'deki optik mağazalara dağıtılmaya başlıyor.  Katalogda ürünlerin satış fiyatları ile birlikte, teknik detayları da ayrıntılı bir şekilde yer alıyor.

Firma yetkilileri, ellerine ürün kataloğu ulaşmayan optik mağazaların, bağlı bulundukları Opak Lens şubesinden katalog talep edebileceklerini ve en kısa sürede kendilerine ulaştırılacağını açıkladılar.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elcin - 6 yıl önce
Kiymetler alis fiyatimi yoksa satis?