Oda ve Birlik Kurucu Genel Kurulu: DÜZELTME!

Mevcut konu hakkında henüz kesinleşmemiş süren davalar ...

Oda ve Birlik Kurucu Genel Kurulu: DÜZELTME!
19 Şubat 2019 Salı 17:10

DÜZELTME VE HABERİ YAYINDAN KALDIRMA HAKKINDA

Her ne kadar işbu haberi yapmış isek de (Oda Birlik Kurucu Genel Kurulu Tarihi Belli Oldu haberi) yapılan araştırmalar neticesinde söz konusu haber, mevcut konu hakkında henüz kesinleşmemiş süren davalar olması ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun derdest davaları beklemesinin muhtemel olacağı hususu da dikkate alınarak ve keza Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan bir tarih olmaması nedeniyle bizim tarafımızdan yayından kaldırılmıştır.

Temennimiz, sektörümüzün uzun zamandır mücadele ettiği ve beklediği Türkiye Optisyenler ve Gözlükçüler Birliği ve Odası için önemli bir adım olan Kurucu Birlik Genel Kurulu toplantısı tarihini Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun en kısa zamanda duyurması ve bunu sizlerle paylaşmaktır.

Kamuoyunun ve değerli meslektaşlarımızın bilgilerine saygıyla sunarız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.