NOVAX, Amerika Pazarındaki Etkinliğini Artırıyor!

A.B.D’nin New York kentinde gerçekleştirilen INTERNATIONAL VISION EXPO & CONFERENCE'a NOVAX aralıksız 6. kez katılım sağladı.

NOVAX, Amerika Pazarındaki Etkinliğini Artırıyor!
20 Nisan 2016 Çarşamba 08:14

Bu yıl 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve her yıl olduğu gibi bu yıl da, A.B.D’nin New York kentinde gerçekleştirilen INTERNATIONAL VISION EXPO & CONFERENCE'a NOVAX aralıksız 6. kez katılım sağladı.


NOVAX - U.S.A’nın ev sahipliğinde yapılan ve Dünyanın en büyük optik fuar organizasyonlarından biri olan bu fuarda NOVAX, Türkiye lansmanını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği ve Türkiye'de büyük ilgi gören, ‘geleceğin progresifiNucleo 4D ve diğer free form ürünlerini tanıtma imkanı buldu.


NOVAX markasının bilinirliğinin, ulusal pazarda olduğu gibi uluslararası alanda da, artarak devam ettiğini büyük bir memnuniyetle gözlemleyen firma, tüm dünyada ilgiyle takip edilen bu büyük organizasyonda, Amerika kıtasında yer alan ülkelerin yanı sıra, Avrupa, Afrika ve Asya kıtası ülkelerinden de ziyaretçilerle temas ederek, bir çok yeni işbirliği oluşturma imkanı da buldu. Yaklaşık 30 ülkede bulunan distribütörlerinin önemli bir bölümüyle de buluşulan NOVAX, bu önemli fuarda, Türkiye'yi temsil etmiş oldu.










İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.