Nasuhi Güngör'e Açık Teşekkür

"Kimi zaman biz ne dersek diyelim o kadar etkili olmuyor. Dışarıdan bir bakış açısı ile yapılan değerlendirme daha derine nüfuz ediyor."

Nasuhi Güngör'e Açık Teşekkür
07 Ekim 2021 Perşembe 15:13

NASUHİ GÜNGÖR’E
Optik Sektöründeki Tekelleşme ile İlgili Yorumu için
AÇIK TEŞEKKÜR

Değerli Meslektaşlarım,

Önceki gün Optik Gazete’de yayınlanan “Optik Sektöründe Tekelleşme” başlıklı yazıyı eminim sizler de okumuş, Nasuhi Güngör’ün optik sektöründeki tekelleşmeye ilişkin yorumunu içeren videoyu izlemişsinizdir.

Bugün hemen bu yorum için Nasuhi Güngör’e bir teşekkür mektubu yazdım ve gönderdim. Mektupta bunca senedir anlatmaya çalıştığımız bu tekelleşmeyi çok vurucu bir şekilde ortaya koymasından duyduğumuz memnuniyeti ifade ettim.

Bu mektupta özetle optik sektöründeki dev tekelin nasıl oluştuğunu ve bunun sonuçlarını bir sektör mensubu olarak senelerdir izlemekte olduğuma değindim. Ayrıca her zaman kişisel olarak Optik Gazete haber portalı üzerinden yazdığım yazılarla ve sosyal medyada paylaştığım videolarla meslektaşlarımla bu bilgileri paylaştığımı da ekledim. Bunca senedir işaret ettiğimiz gerçeğin, kendisinin yaptığı yorumla halka ulaşmasının bizler için çok sevindirici ve değerli olduğunu da belirttim.

Değerli Meslektaşlarım,

Kimi zaman biz ne dersek diyelim o kadar etkili olmuyor. Dışarıdan bir bakış açısı ile yapılan değerlendirme daha derine nüfuz ediyor. Nasuhi Güngör, 4 Ekim 2021 tarihinde HaberTürk televizyon kanalında Kübra Par’ın sunduğu “Açık ve Net” programındaki yorumuyla adeta bizim sesimiz oldu.

Programın adına yaraşır bir şekilde “Açık ve Net” bir şekilde “bir bakın bakalım Optik sektöründeki tekelleşme nereye gelmiş Türkiye'de. Hangi firma Türkiye'deki bütün mercek üreticilerini satın alıp piyasada artık rekabet edilemez düzeye getirmiş bu işi…” diyerek bizleri umutlandıran, heyecanlandıran, sesimizin duyulduğunu hissettiren yorumu için Nasuhi Güngör’e bir de buradan sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum...

Kalın Sağlıcakla,

H. Erol Harbi
Yönetim Kurulu Başkanı
Opak Lens
Cihan Medikal
Akay Optik
Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.