Mido2020 Optik Fuarı 2021 Yılına Ertelendi!

MİDO'NUN 50. Yılı 6 Şubat Cumartesi-8 Şubat 2021 tarihleri arasında Fiera Milano Rho'da yapılacak.

Mido2020 Optik Fuarı 2021 Yılına Ertelendi!
03 Nisan 2020 Cuma 12:59

27 Şubat 2020 tarihinde yapılan duyuruya göre 2020 yılında Mido’nun 50. Yılına denk gelen bu yılki Mido Fuarı 5 Temmuz Pazar günü ile 7 Temmuz Salı günü arasında gerçekleştirileceği bildirilmişti, ancak koronavirüs’ün tüm dünyaya yayılması ve gelinen mevcut durum nedeni ile 6 Şubat Cumartesi-8 Şubat 2021 tarihlerine ertelendiği duyuruldu. Fuar organizasyonu tarafından yapılan duyuruyu aşağıda dikkatinize sunuyoruz:

Değerli ziyaretçilerimiz,

Bildiğiniz gibi, son birkaç hafta içinde, İtalya'daki ve dünyadaki COVİD-19 halk sağlığı krizi sürekli olarak kötüleşti. ABD'den sonra, en çok İtalya etkilendi ve yakında ortaya çıkan devasa sosyal ve ekonomik hasarla başa çıkmak zorunda kalacak. Krizin küresel olarak genişlemesi ve bulaşmanın sona ermesi için beklentilerin çok ötesinde olan süresi, hasarı neredeyse imkansız hale getirmektedir.

Salgını çevreleyen belirsizlik devam ederken, 2020'de MİDO gibi karmaşık bir organizasyon çabalarını gerektiren ve uluslararası seyahat ve büyük ölçekli yatırımları içeren bir fuarı en iyi şekilde sahnelemek için koşulların var olduğunu hayal etmek zordur.

İyimserlik ve olumlu bir tutum ile körüklenen ve görünümün iyileşeceğini umarak, gösterinin yeni tarihlerini korumak için enerjik bir şekilde çalıştık. Ancak bugün, MİDO 5O. Fuarını daha da ertelemek için çok zor bir karar verdik.

Bir kez daha, iş endişelerinden daha çok sorumluluk duygumuz baskın çıktı, ilk önceliğimiz sizi korumak ve bunu yapmak zorundayız, katılımcı, alıcılar, paydaşlar, personelimiz ve tüm insanları örgütleme, yönetme ve korumak zorundayız.

MİDO'NUN 50. Yılı 6 Şubat Cumartesi-8 Şubat 2021 tarihleri arasında Fiera Milano Rho'da yapılacak. Bu 50. Yıl Fuarının bir kilometre taşı yıldönümü kutlamasından çok daha fazla olacağından eminiz.

Birlikte çalışarak, MİDO 2021'i İtalyan ve uluslararası gözlük sektörlerini canlandırmada önde gelen bir etkinlik haline getirebiliriz; bu, mevcut sağlık krizinin korkunç etkileriyle yavaşlamasına rağmen, sağlıklı bir ekonomik sisteme yeni canlılık kazandırmak için ideal bir fırsattır.

Saygılarımla,

Başkan

Giovanni Vitaloni


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.