MIDO 2022 Optik Fuarı Bugün Başladı

Akay Optik MIDO 2022 Optik Fuarında ziyaretçilerini kabul ediyor.

MIDO 2022 Optik Fuarı Bugün Başladı
30 Nisan 2022 Cumartesi 17:48

MIDO OPTİK FUARI BUGÜN BAŞLADI

Dünyanın önde gelen gözlük fuarı MIDO İtalya’nın MİLANO şehrinde bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Covid-19 pandemisi nedeni ile 2 senedir yapılamayan MIDO Optik fuarı 45 ülkeden 650 katılımcı ile Dünyanın bir çok ülkesinden ziyaretçilerin yoğun igisi ile karşılaşıyor.

AKAY OPTİK MIDO OPTİK FUARINDA

Türkiye’nin önde gelen Cam üreticilerinden Akay Optik de bu yıl ilk kez Mido’ya katılıyor. Salon 15, Stand V35 de ziyaretçilerini Kabul eden Akay Optik Türkiye’nin üretimdeki gücünü ve kaliteli ürün ve hizmetini dünyaya sunmaktan gurur duyacak.

AKAY OPTİK Opak Lens bünyesinde üstün kalite ve hizmet politikasıyla İzmir’deki fabrikasında gözlük camı üretimini sürdürüyor.Son teknoloji cihazlar ile imal ettiği özel üretim FREEFORM gözlük camlarındaki başarısını Türkiye optik sektöründen sonra Avrupa’ya da tanıtmak için MIDO optik fuarına katılan AKAY OPTİK 3 gün sürecek fuar süresince ZENİTH, EYEART, GPPlus markaları altındaki  tüm ürün gruplarını fuar ziyaretçilerine tanıtacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.