Mido 2015 Optik Fuarı Başladı

Mido Optik Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Mido 2015 Optik Fuarı Başladı
28 Şubat 2015 Cumartesi 08:30

 

Her yıl İtalya'nın Milano kentinden düzenlenen Mido 2015, Optik dünyasının en büyük fuarı olma özelliğini taşımakta. Optik çerçeve, güneş gözlüğü, spor gözlüğü, gözlük ve aksesuarları, mikroskoplar, dürbün, barometres, lensler, kontakt lens ve aksesuarları gibi ürün gruplarının sergilediği fuara dünyanın bir çok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçi akın etmekte. Bu sene 28 Şubat - 02 Mart tarihleri arasında yapılacak olan fuara ülkemizden de birçok ziyaretçi katılmakta.


1100'den fazla katılımcı ile Mido Optik'te güneş gözlüğü, spor gözlükler, koruyucu gözlük, kontakt lens, dürbün, görüntüleme sistemleri, barometreler, mikroskoplar, büyüteç lensler, BT sistemleri, çerçeveler, laboratuvar mobilya araçları gibi ürün grupları sergilenmektedir. Mido 2015'te de katılımcı oranlarının geçen yıllara göre daha fazla olacağı beklenmekte.


Bizde Optik Gazete olarak fuarı ziyaret ediyoruz ve fuarı çeşitli kareler ile siz değerli okurlarımıza buradan yansıtmaya çalışacağız.

 

 

 



 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.