Meslekte Birlik Platformu Seçim Bildirgesi

"Bizim mevcut hedefimiz hiçbir zaman değişmedi. "

Meslekte Birlik Platformu Seçim Bildirgesi
05 Mart 2020 Perşembe 10:57

20 İlde kurulan Optisyen - Gözlükçüler odası seçimlerine az bir zaman kala seçime katılacak aday ve gruplar faaliyetlerine hız verdi. II. Bölge Ankara Optisyenler Gözlükçüler Odası yönetim kuruluna aday olan Meslekte Birlik Platformu'nun gönderdiği seçim bildirgesini sektörün dikkatine sunuyoruz.

"Öncelikle Bu Bir Seçim Kampanyası Değildir Bir Birleşme Hareketidir.

BİRLİKTELİKTEN DOĞAN BİR GÜCÜN BİLDİRGESİDİR.

Meslekte birlik platformu olarak şu anda kurucu yönetimde görev alan bazı meslektaşlarımızla birlikte hareket etme kararı aldık. Kurucu başkan Hasan Benli, kurucu genel sekreter Ertuğrul Karaoğlan, kurucu yönetim üyeleri Turgay Çakmak ve Görkem Silay’a bu kararlarından dolayı teşekkür ederiz. Bizler birliktelikten kuvvet doğacağına inanan bir grup olarak tüm diğer aday olan gruplarla görüşmeler yaptık. Ancak diğer gruplar kendileri ayrı aday olarak seçime katılmak istediler. Bizim mevcut hedefimiz hiçbir zaman değişmedi. Mesleği ve meslektaşımızı daima ileriye götürecek fikirler doğrultusunda, kişisel değil sektör menfaatine çalışacağımızı beyan ederim"

MESLEKTE BİRLİK PLATFORMU ADINA

CENK GÜLTEKİN


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.