MEDULA uyardı!

1 Ocak 2017’ den itibaren...

MEDULA uyardı!
27 Aralık 2016 Salı 08:47

01.01.2017 tarihinden itibaren tüm sağlık hizmet sunucuları için sabit IP ile erişime izin verilecektir.

Genel Duyurular
Tarih : 26.12.2016
Konu : Sabit IP İle Erişim İzni Hakkında
 
Açıklama : Medula sisteminde 01.01.2017 tarihinden itibaren tüm sağlık hizmet sunucuları (eczane, hastane, optik) için sabit IP ile erişime izin verilmeye başlanacaktır.
 
Bu nedenle bahsi geçen tarih öncesi Medula Eczane Uygulamasında yer alan Bilgi Güncelleme ekranından sabit IP bilginizi kayda almanız yada daha önce kaydettiğiniz bilginin doğruluğunu kontrol etmeniz büyük önem teşkil etmektedir.
 
Uygulamanın devreye alınacağı tarihten sonra yeni tanımlama işlemleri bağlı bulunduğunuz Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezlerince yapılacak olup, bahsi geçen tarih sonrasında ilk defa sabit IP kaydı yapacak eczanelere uygulamadan bir defaya mahsus işlem yapma imkanı sağlanacaktır. Bilgilerinize.

Kaynak : eczacininsesi.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.