Lisans Tamamlamada Son Gün!

Lisans Tamamlamada Son Gün!
08 Ekim 2015 Perşembe 14:32


4 yıllık öğretim süresi olan yüksekokul veya fakültelerin 1, 2, 3 ve 4. yarıyıl derslerinin tümünden başarılı olup kaydını sildirerek önlisans diploması alan öğrenciler, lisans tamamlamak isterlerse sınavsız olarak Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki lisans programlarının 5. yarıyılına “Lisans Tamamlama” kapsamında kayıt yaptırabilirler.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki lisans programlarına Lisans Tamamlama kapsamında kayıt yaptıracak adayların işlemleri “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecektir.

2015-2016 Öğretim Yılı İçin Planlanan İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri:

İnternet Başvuru Tarihi: 28 Eylül 2015 Pazartesi - 09 Ekim 2015 Cuma

AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2015 Pazartesi - 08 Ekim 2015 Perşembe

AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2015 Cuma

Adaylar, http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinin ana sayfasındaki “Lisans Tamamlama” bağlantısına tıklayarak başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Detaylı bilgi için: https://goo.gl/UP3nkS




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.