Kristal Pürüzsüzlüğünde ve Netliğindeki Biomedix Crystal Opak Lens Stoklarında!

Türkiye’nin en büyük stok cam deposu olan Opak Lens, Türkiye’de optik sektöründe ilk ve tek’lere imza atmaya devam ediyor. Yine Türkiye’de ilk ve tek olan ürünlerden Biomedix Crystal, Opak Lens stoklarına girerek, optik sektörünün hizmetine sunulmaya başladı.

Kristal Pürüzsüzlüğünde ve Netliğindeki Biomedix Crystal Opak Lens Stoklarında!
07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:47

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza giren elektronik aletler ve aydınlatma çeşitleri işlerimizi kolaylaştırırken, aynı zamanda gözlerimizi koruma gereğini de 2 kat artırıyor.  Böylece refraktif (göz kırma) kusuru olan veya olmayan herkesin, daha rahat ve konforlu görüş elde etmek için optik sektöründeki nitelikli camlardan istifade etme ihtiyacı da kaçınılmaz oluyor. Araç farlarından duyulan rahatsızlıktan, bilgisayar ve laptoplarda kullanıma kadar hayatımızın birçok safhasında daha rahat ve sağlıklı bir görüşe ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu aşamada, nitelikli ve özellikli camlar devreye giriyor.

Ultrahidrofobik-Antistatik Yapı ve Çizilmelere Karşı Maksimum Direnç
Biomedix Crystal, karbon kaplama teknolojisi sayesinde ultra hidrofobik (UHMC) yüzeye sahiptir. Ultra hidrofobik kaplama, mükemmel ışık geçirgenliği ile cam yüzeyinde meydana gelen yansımaları ortadan kaldırarak, kullanıcısına maksimum görüş kalitesi ve konforu sunuyor. Ayrıca pürüzsüz ve kaygan kristal yüzey katmanı sayesinde; su, buhar, kir ve leke tutmama performansı, normal hidrofobik kaplamalara göre çok daha yüksek.

Antistatik özelliği ile toz tutmadığı gibi kristal yüzey teknolojisi sayesinde, pürüzsüz yapısı ile çizilmelere karşı da maksimum direnç sağlıyor.

Özellikle bilgisayar, TV, cep telefonu gibi tüm elektronik aletlerde elektromanyetik dalgaları filtreleyen Biomedix Crystal cam, aynı zamanda maksimum UV koruması sağlıyor.

Asiferik dizayna sahip Biomedix Crystal; 1.56, 1.60 ve 1.67 indeks seçenekleri ile tüm kullanıcılarına konforlu bir görüş sunuyor.



Karbon Yüzey Teknolojisi
Karbon yüzey teknolojisi, dünyada elektrostatik dokunmatik ekranlarda kullanılan bir teknolojidir. Moleküler su geçirmez kaplaması sayesinde, hidrofobik özelliği en üst düzeydedir. Bu da kullanıcısına, sürekli ve kaliteli bir görüş kazandırır.

Karbon yüzey teknolojisinin tüm avantajlarına sahip olan Biomedix Crystal camların en önemli özelliklerinden biri de, parmak izi ve kirlenmeye karşı etkin bir koruma sağlamasıdır.

Karbon Yüzeyi İle Uzun Ömürlü Camlar
Karbon yüzeye sahip olan Biomedix Crystal, % 99 olan ışık geçirgenliği sayesinde kullanıcısına keskin ve kaliteli görüş kazandırır. Karbon yüzey teknolojisinin sunduğu en önemli avantajlardan biri olan çizilmelere karşı ekstra direnci sayesinde camların konforlu kullanım süresini uzatır.

Biyomedix Crystal'in özel formüllü temizleme spreyi ve özel bezinden oluşan 'Biomedix Crystal Gözlük Camı Temizleme Seti', camın ömrünü uzatıyor ve kalitesini koruyor.



Ekstra Kenar İnceliği
Asiferik dizayna ve karbon yüzeye sahip olan Biomedix Crystal, süper flat teknolojisi ile birlikte standart camlara göre çok daha ince, hafif ve daha estetik bir yapıya sahiptir. Standart camlara olan bu avantajlarına ek olarak daha ekonomik olan Biomedix Crystal camları, Opak Lens olarak optik sektörü ile buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Biomedix Crystal hakkında daha ayrıntılı bilgi, Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden alınabilir.

Yerli ve bağımsız sermayenin her zaman yanında olan ve onları destekleyen Opak Lens, optik sektörüne dinamizm ve yenilikler kazandırmaya devam ediyor.
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.