’’Konya Optisyenler ve Gözlükçüler Derneğine TBMM den önemli ziyaret !

’’Konya Optisyenler ve Gözlükçüler Derneğine TBMM den önemli ziyaret !
22 Ekim 2016 Cumartesi 09:27

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız Konya Optisyenler ve Gözlükçüler Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı H.Fatih İşçimen ve yönetim kurulu üyelerinden derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Dernek başkanı H.Fatih İşçimen tarafından ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada; "Sn. Milletvekilimize yoğun programlarına rağmen derneğimize yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Optisyen ve Gözlükçü meslektaşlarımızı Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonumuzun yaptığı önemli çalışmalar hakkında yakında bilgilendireceğiz, Sağlık Bakanlığı, SGK ve TBMM nezdinde ilerleyen günlerde çok önemli girişimlerimiz olacak.
 
Bugün Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonumuzun tarafından hazırlanan Oda ve Birlik Kanunu ve Optisyenlik Müesseseleri Hakkında Kanun taslağı çalışmalarımızı Sn. Ziya Altunyaldız ile paylaştık görüş ve önerilerini aldık.
 
Sn. Ziya Altunyaldız’ ın ülkemize, milletimize ve Konya’ mıza TBMM çatısı altında yapacakları çalışmalarda çok önemli hizmet ve katkılarda bulunacaklarına inanıyor ve başarılarının devamını diliyoruz ." şeklinde açıklamada bulundu.









 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.