KOBİ’nin Yıldızı Opak Lens Oldu!

Opak Lens, Secretcv.com tarafından 2014 yılı Kasım ayına ilişkin ‘’Kobi’nin Yıldızları’’ kategorisinde İK’nın Yıldızı ödülüne layık görülmüştür.

KOBİ’nin Yıldızı Opak Lens Oldu!
23 Ekim 2015 Cuma 16:56


Online İK portalı Secretcv.com, ‘İK’nın Yıldızları’ ödülleri ile her ay İK sektöründe başarılı işlere imza atan isimleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin 15 şehrinde bulunan toplam 21 deposundan Türkiye’deki toplam 5634 optik mağazanın 5050’sine kontak lens dağıtımı yapan Opak Lens A.Ş, kurumsallaşma sürecinde insan kaynakları uygulamalarını internete taşıyarak önemli bir gelişme kaydetti.

Bu bağlamda, optik sektörümüzün önde gelen firmalarından Opak Lens A.Ş ‘’Kobi’nin Yıldızları’’ kategorisinde İK’nın Yıldızı seçilmiştir.


Secretcv.com Genel Müdürü Okan Tütüncü, geçtiğimiz yıl basına verdiği demeçte; “Sektöre yeni bir bakış açısı getiren, bir işveren markası haline gelmiş, çalışanlarına verdiği değer ile başarılarını pekiştiren firmalar, İK sektörünün can damarlarını oluşturuyor. Bizler de ‘İK’nın Yıldızları’ ile bu firmaları ödüllendirerek, rakipleri için ilham kaynağı olmalarını amaçlıyoruz” diye söylemişti.

Optik Gazete olarak başarılı çalışmalarından ötürü Opak Lens’i tebrik ediyor; Türkiye’de yakaladığı güçlü büyüme performansının artarak devam etmesini diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.