Katlanabilir Modelleri İle Maksimum Rahatlık Sunuyor!

Gözlük tasarımında benzersiz duruşu ile ayrışan Hally and Son, gusto sahiplerine hitap eden tasarımlarını kendine has yorumu ile sunmaya devam ediyor

Katlanabilir Modelleri  İle Maksimum  Rahatlık  Sunuyor!
16 Mart 2015 Pazartesi 10:34

Hally and Son, ince bir el işçiliği ile tamamı İtalya'da üretilen tasarımlarındaki vintage esinlenmeleri fonksiyonnelik ile buluşturuyor. 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nun iddialı tasarımlarından 535 modeli, katlanabilme özelliği ile kullanan kişiye şıklığın yanı sıra maksimum rahatlık sağlıyor.


Yeni sezonda ön plana çıkan Hally and Son tasarımlarından katlanabilir modeller, metal detaylarla güçlendirilmiş fark yaratan dizayna ek olarak, fonksiyonellikleri ile de tercih ediliyor. Koleksiyonda göze çarpan, klasik renklere alternatif olarak sunulan yeni tonlar, 535 modelinde de ön plana çıkıyor.

 









 

HALLY&SON ürünlerinin temsilciliğini Türkiye'de Turkuaz optik yapmaktadır.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.