Katılım Payları İle İlgili Açıklama

Katılım Payı ödemelerinde parça parça ufak meblağlarda yatırılan katılım paylarının nedeni

Katılım Payları İle İlgili Açıklama
28 Şubat 2014 Cuma 16:13

 OPTİK KATILIM PAYI TUTARLARI ÖDEMESİ İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Sizlerden gelen sorular üzerine SGK Muhasebe Dairesi Başkanlığından aldığımız bilgiye göre;
Katılım Payı ödemelerinde parça parça ufak meblağlarda yatırılan katılım paylarının nedeni Bağ-kur emekli maaşlarının İl Müdürlüklerine devridir.


Şöyle ki;
SSK maaşlarından sonra Bağ-kur emekli maaşları da İl Müdürlüklerine devredilmiş olup, İl Müdürlüğünde maaşı oluşan emeklinin katılım payı da anılan İl Müdürlüğü kayıtlarından geldiğinden emekli bazında katılım payı ödemesi olabilmektedir. Maaşları henüz devredilmeyenlerin kayıtları ise topluca gönderilmektedir.


Bundan sonra da uygulama bu şekilde olacaktır.
Örneğin; emeklinin maaş dosyası Kırıkkale olup, ikameti Ankara'da ise GÖZLÜĞÜNÜ Ankara'daki OPTİSYENLİK MÜEESESİNDEN alan emeklinin kesinti tutarı merkez kayıtlarından değil, Kırıkkale İl Müdürlüğü kayıtlarından alınmaktadır.
Bu durumda sizin o ay için alacağınız tutar değişmemektedir, toplamda aynı tutardaki para birden çok kayıtla banka hesabınıza parçalı olarak yatmaktadır .


Bilgilerinize sunarız.
GOK Yönetim Kurulu

 

Kaynak: gok.org.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.