İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Akay Rx Laboratory Ziyareti

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğrencileri, Akay Rx Laboratory üretim tesisini ziyarette bulundular.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Akay Rx Laboratory Ziyareti
08 Aralık 2023 Cuma 16:57

Optisyenlik Bölümü öğrencileri,  Öğr. Gör. Dr. Hasan DURMUŞ ve Öğr. Gör. Türkan ALKAN hocaları eşliğinde 08.12.2023 tarihinde Akay Rx Laboratory üretim tesisini ziyarette bulundular. 



Optisyenlik bölümü öğrencilerine; Üretim Müdürü Özcan Şengün, Müşteri Hizmetleri Şefi Derya Katmerci ve İdari Yönetici Serhat Eldem tarafından Rx özel üretim progresif camların tanıtımı ve sipariş süreçleri hakkında detaylı bilgi verildi.




Gezi bitiminde öğrencilerin soruları Serhat Eldem ve Figen Sayılan tarafından yanıtlandı ve tüm katılımcı öğrencilere katılımlarından dolayı sertifika takdim edildi.

 
 
 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.