İstanbul Oda Seçimleri Ertelendi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında seçim ertelendi.

İstanbul Oda Seçimleri Ertelendi
14 Mart 2020 Cumartesi 08:37

İstanbul Optisyen - Gözlükçüler Odası yönerimi tarafından yapılan açıklama ile 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak seçimlerin Nisan ayına ertelendiği duyuruldu.

İstanbul Optisyenler - Gözlükçüler Odası'nın yapmış olduğu duyuru

Değerli Üye Meslektaşlarımız 

Bilindiği üzere 28-29 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan I. Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı için kullanılacak yerin İBB Fatih Spor Salonu olması sebebiyle bugün İBB tarafından yapılan e-mail ile bildirim sonrası Nisan 2020 dönemine kadar bütün kapalı tesislerin kullanımına izin verilmeyeceği ifade edilmiştir. 

Ancak Genel kurul hazırlıkları, Fatih İlçe Seçim kurulu ile sürdürülen hazırlıklar ve resmi prosedürler sonucunda takvim ve diğer işler yapılmaktadır. 

Odamız Yönetim kurulunca gerekli görüşmeler devam etmekte olup, değişiklik olması halinde de siz değerli üyelerimize ayrıca bilgilendirmeler yapılacak olup, şuan için sürdürülen görüşmeleri sizlerle paylaşmak istedik.

Bilgilerinize

İstanbul Optisyenler - Gözlükçüler Odası


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.