İlk 100 Kişiden Biri Siz Olun!

Videolarını ilk gönderen 100 kişi avantajlı...

İlk 100 Kişiden Biri Siz Olun!
04 Şubat 2015 Çarşamba 12:18

 

Yarışmamıza videoları kabul etmeye başlayacağımız 21 Ocak 2015 tarihine az kaldı, videolarını hazırlayan ve sabırsızlıkla bu tarihi bekleyen okurlarımızdan tarihi öne çekmemiz ve oylamaya bir an önce başlamamız konusunda ısrarlı mailler alıyoruz.


Daha önce duyurduğumuz yarışma takvimini öne almamızın programlarını buna göre yapan okurlarımıza haksızlık olacağını düşündüğümüz için maalesef bunu yapamıyoruz.


Ancak videolarını hazırlayan okurlarımızın şöyle bir avantajı olduğunu hatırlatmamız gerekiyor, videolarını ilk gönderen 100 kişiye tornavida seti veriyoruz. Sizde videonuzu hazırladı iseniz 10 Ocak 2015 tarihinden itibaren bize gönderebilir ve tornavida setine sahip olmanın yanında oylamaya ilk sıralarda başlamanın avantajından faydalanabilirsiniz.


Şimdiden tüm katılımcılarımıza başarılar diliyoruz.

 

Yarışma takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.